Μετά τον ξυλοδαρμό ήρθε και η απόλυση!!

"Μαγκάκος" του πεζοδρομίου και κουτσαβάκης ο διευθύνων σύμβουλος, εταιρeίας, επιτέθηκε σε γυναίκα εργαζόμενη και μετά την απέλυσε, όπως καταγγέλλει το εργατικό κέντρο του νομού Ηρακλείου:


                             
"Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση του για το νέο περιστατικό Εργασιακού Μεσαίωνα από Διευθύνων Σύμβουλο  εταιρείας ο οποίος μας είχε απασχολήσει και πριν λίγο καιρό μετά από ξυλοδαρμό εργαζόμενης.

Ποιο συγκεκριμένα σε εταιρεία που εδρεύει στο κέντρο του Ηρακλείου κατόπιν καταγγελιών της εν λόγω εργαζόμενης,  είχε δεχτεί επίθεση από το Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η εργαζόμενη και μετά από παρέμβαση του Ε.Κ.Η. υπέβαλε μήνυση για το παραπάνω περιστατικό, το οποίο είχαν καταδικάσει τόσο οι συνάδελφοι της όσο και ο Πρόεδρος του Δ.Σ  της εταιρείας. Η εργαζόμενη και αφού το Ε.Κ.Η. διασφάλισε την ομαλότητα  Συνθηκών Εργασίας επέστρεψε στην εργασίας της, που τόσο είχε ανάγκη.

Ο συγκεκριμένος Διευθύνων Σύμβουλος αντί να συμμορφωθεί επανήλθε μετά από 2 μήνες στέλνοντας εξώδικο απόλυσης στη συγκεκριμένη εργαζόμενη και μάλιστα εν μέσω Πάσχα.

Ίδη με παρέμβαση του Ε.Κ.Η. η εργαζόμενη εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά αφού θεωρείτε άκυρη η απόλυση της από τον Πρόεδρο της εταιρείας αλλά και σύμφωνα από τα οριζόμενα του Καταστατικού της εταιρείας και το νόμο.

Επί πρόσθετα συγκαλέσαμε Εργατική Διαφορά  με συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας,  η οποία θα εκδικαστεί στις 30 Απριλίου, ενώ παράλληλα η εργαζόμενη θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα για Περιοριστικούς Όρους εναντίων  του Διευθύνων Συμβούλου.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει για άλλη μια φορά τα φαινόμενα Εργασιακού Μεσαίωνα που επικρατούν στην αγορά εργασίας και καλεί την πολιτεία να προχωρήσει σε όλα αυτά τα μέτρα που θα περιορίσουν τέτοιου είδους φαινόμενα".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54