«Για Πάντα Παιδιά - Παιχνιδομαραθώνιος» στις 7 Ιούνη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών: "Το Εθελοντικό μας Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι (Άνθρωποι Της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη & Οικονομική Ιδιοτέλεια) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την διεξαγωγή των Πρώτων Αθλητικών αγώνων & παιχνιδιών με τίτλο «Για Πάντα Παιδιά - Παιχνιδομαραθώνιος »που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιούνη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αρωγοί μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Δήμος Ηρακλείου και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ’’Δομίνικος Θεοτοκόπουλος’’ η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης(ΕΟΔ),ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Ομάδα Εθελοντών του τμήματος ΣΔΟ του ΤΕΙ Κρήτης.
Αυτή η δράση θα είναι και η εναρκτήριος προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τις Οικογένειες του Ηρακλείου και συγκεκριμένα τα παιδιά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών που στερούνται βασικών αγαθών όπως το πρωινό.

Γενικό Πλαίσιο:
Πρόσκληση των μικρών μας φίλων της ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού να έλθουν και να αγωνιστούν σε ομαδικά και παραδοσιακά παιχνίδια .Ο λόγος που ζητάμε μόνο την ΣΤ΄ Τάξη, είναι διότι θέλουμε να τους κάνουμε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή πριν πάνε στο Γυμνάσιο, αλλά και να τους πάρουμε από τη σημερινή εικονική πραγματικότητα και να τους αναδείξουμε παιχνίδια ανεξίτηλα στον χρόνο μέσα από την ομαδικότητα και τη συνεργασία .
Κάθε τμήμα της ΣΤ΄ Τάξης θα είναι μία ομάδα.
Τα παιδιά θα αγωνίζονται σε ομαδικά παιχνίδια σύγχρονα και παραδοσιακά , χωρίς να έρθουν όμως σε ‘’αντίπαλη’’ θέση με άλλη τάξη άλλου σχολείου.
Θα υπάρχει βαθμολόγια και χρόνος για τις πιο γρήγορες τάξεις .
Θα προσφέρονται στα Παιδιά: Νερά από την Εταιρεία ‘’Σεληνάρι’’ , Λουκουμάδες από την Σχολή Μαγειρικής ‘’ΚappaStudies’’ και Φωτογραφικό υλικό για κάθε τάξη.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα είναι εκεί για να παρέχει υγειονομική κάλυψη
Τα ΜΜΕ της Πόλης θα καλύψουν το γεγονός.

Όλα τα παιδιά θα βραβευτούν για την συμμετοχή τους από Έλληνες Ολυμπιονίκες ,που μας προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις και θα έρθουν εκείνη την ημέρα ειδικά για αυτό το γεγονός.


Ώρα προσέλευσης: 9:30
Ώρα έναρξης: 10:00
Είσοδος Ελεύθερη!

Στήριξε και ΕΣΥ την προσπάθειά μας φέρνοντας τρόφιμα τα οποία θα δοθούν για κοινωφελή σκοπό.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ....να είστε ΟΛΟΙ εκεί!!

Σας περιμένουμε!!!!".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54