Η Μαίρη Κασαμπαλάκου και η Αντριάννα Αλεξανδράτου σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου στην εκπομπή ERTopen-Mind στις 11:00-12:00 το πρωί με τον Νικόλα Τζαβάρα

Στην εκπομπή ERTopen-Mind, σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 11-12 το πρωί θα είναι καλεσμένες η κ. Μαίρη Κασαμπαλάκου (συγγραφέας και γονέας ΑμεΑ) και η Πρόεδρος της Δ.Ε.Π. Ωρωπού κ. Αντριάννα Αλεξανδράτου, με κεντρική συζήτηση την αναγκαιότητα της Β'βάθμιας Δομής Ειδικής Αγωγής στον Καλλικρατικό Δήμο Ωρωπού. Σε εποχές που χαρακτηρίζονται ως οι πιο δύσκολες τελευταία υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται και δήμοι που στηρίζουν. Επίσης, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Θωμάς Ρούσσης, θα παρέμβει τηλεφωνικά, αρωγός στο πλευρό των γονέων και την ανάγκη των παιδιών που χρήζουν ειδικής αγωγής.
Πολλά τα θέματα και σήμερα στην αντζέντα της ενημέρωσης γύρω από την κοινωνία, την ειδική αγωγή και τον κόσμο γενικότερα.


Συντονιστείτε στην αγαπημένη σας συχνότητα!!!

Στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen στους 106,7 στα FM στην Αττική και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα www.ertopen.com/radio
Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
Στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54