Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ καλει την Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου σε Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το «ΑΛΜΑ»

«Είμαι διαφορετικός, είμαι δημιουργικός»

Έλα να μας γνωρίσεις!

Το ΑΛΜΑ αγαπά τα Χριστούγεννα και δημιουργεί !



Το Athens Metro Μall βάζει τα γιορτινά του και μας φιλοξένει για άλλη μια χρονιά. Όμορφα φωτεινά στολίδια και υπέροχες δημιουργίες σε περιμένουν!




Πέμπτη 21 & Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 Athens Metro Mall,

9:00 το πρωί με 9:00 το βράδυ




Δώρισε στους αγαπημένους σου δημιουργίες που κατασκεύασαν με αγάπη & μεράκι τα παιδιά & οι εθελοντές του συλλόγου μας: γιορτινά γλυκά, κοσμήματα, αρωματικά κεριά, γούρια για το 2018 & πολλά ακόμη δώρα.




Σε περιμένουμε… γιατί όλοι ΜΑΖΙ με αγάπη και θέληση μπορούμε να «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο!








ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ:


Στον σύλλογο ΑΛΜΑ, από το 1996, οργανώνουμε προγράμματα για παιδιά, εφήβους και  ενήλικες με αναπηρία (αυτισμό και νοητική υστέρηση) με στόχο την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και την πλήρη ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.


Αναλαμβάνουμε τη στήριξη του ατόμου με αναπηρία (από δύο χρονών και πάνω) με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που του δίνουν τη δυνατότητα τόσο της επιλογής όσο και της αλλαγής .

Παρέχουμε ένα σύστημα ολοκληρωμένης εναλλακτικής θεραπευτικής παρέμβασης απευθυνόμενοι όχι μόνο στο άτομο με αναπηρία αλλά και στην οικογένειά του. 

Εξελισσόμαστε  καθημερινά για να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε όλο και περισσότερα άτομα με και χωρίς αναπηρία. Ακολουθήστε μας και ελάτε να δούμε τον κόσμο με άλλη ματιά!



Οι δράσεις μας…

     Μάθετε περισσότερα...
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15/12/2017 - 00:16