Μήνυμα Αλληλεγγύης Του ΠΑΜΕ Στην Εργατική Τάξη Της Τουρκίας Ενάντια Στις Διώξεις Και Την Καταστολή

Μήνυμα Αλληλεγγύης Του ΠΑΜΕ Στην Εργατική Τάξη Της Τουρκίας Ενάντια Στις Διώξεις Και Τη Καταστολή

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος της Ελλάδας στην εργατική τάξη και τους νέους αγωνιστές και φοιτητές της Τουρκίας στον αγώνα τους ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον αυταρχισμό

Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας καταγγέλλει την εντεινόμενη καταστολή με επιθέσεις και φυλακίσεις νέων αγωνιστών, φοιτητών που κινητοποιούνται ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους. Καταγγέλλουμε ιδιαίτερα την σύλληψη 22 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης, που εξορμούσαν στο πλαίσιο καμπάνιας ενάντια στο ΝΑΤΟ και απαιτούμε την άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών εναντίον τους.

Η εργατική τάξη σε Ελλάδα και Τουρκία αλλά και οι λαοί της περιοχής δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από τις συγκρούσεις των ιμπεριαλιστών για τις ζώνες επιρροής, για τις αγορές, για τις πηγές ενέργειας.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό του λαού της Τουρκίας ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας, στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και το ΝΑΤΟ.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Ελλάδας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους νεαρούς αγωνιστές φοιτητές που διώκονται για την αντιιμπεριαλιστική τους δράση.












Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54