Πορεία Ειρήνης από την ΕΔΥΕΘ την Κυριακή 13 Μαΐου

Πορεία Ειρήνης θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) την Κυριακή 13 Μαΐου, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Η πορεία, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το στρατόπεδο «Νταλίπη» στο Βότση της Καλαμαριάς και να καταλήξει μπροστά στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου.

Στις 10 το πρωί θα γίνει η συγκέντρωση μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου «Νταλίοπη» (επί της οδού Εθνικής Αντίστασης στο Βότση) και εκκίνηση της πορείας. Στις 11 θα γίνει στάση μπροστά στο ΝΑΤΟϊκό Στρατηγείο NRDC-GR στο πρώην Γ' Σώμα Στρατού (επί της Λεωφ. Στρατού) και εκφώνηση της ομιλίας της Πορείας Ειρήνης. Στη 1 το μεσημέρι, η πορεία θα καταλήξει μπροστά στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, (στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου), όπου θα γίνει η έγκριση ψηφίσματος και κατάθεση στεφάνων
Η πορεία θα κινηθεί μέσω των οδών: Εθνικής Αντίστασης, Βασ. Όλγας, Βασ, Γεωργίου, Ναπολέοντος Ζέρβα, Λεωφόρου Στρατού, Τσιμισκή και Βενιζέλου.






ΑΠΕ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54