Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιούνη η 13η Αντιρατσιστική Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών & της Κίνησης"Απελάστε το Ρατσισμό"

13η Αντιρατσιστική Γιορτή
Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιούνη, θα γίνει η 13η Αντιρατσιστική Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης"Απελάστε το Ρατσισμό".

Μια μεγάλη συνάντηση συνύπαρξης και κοινής δράσης ντόπιων, προσφύγων και μεταναστ(ρι)ών. Φετινό κεντρικό μας σύνθημα είναι: "Ζωή χωρίς συμβιβασμούς, αλληλεγγύη χωρίς εξαιρέσεις". Δεκάδες μεταναστευτικές και προσφυγικές οργανώσεις, αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές κινήσεις, συλλογικότητες αλληλεγγύης, σωματεία και τοπικές ομάδες, καλλιτέχνες και πολιτιστικές συλλογικότητες, θα συναντηθούμε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα, μαζί με χιλιάδες φίλους και φίλες. Σε ένα μεγάλο πανηγύρι αλληλεγγύης και αντίστασης στην Ευρώπη Φρούριο και στην Ελλάδα Κρατητήριο, την ακροδεξιά και το φασισμό. Με συναυλίες, συζητήσεις, standup comedy, προβολές, διεθνή κουζίνα, παιδότοπο, εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου και βιβλίου. Σας περιμένουμε!
Σε λίγες μέρες θα δημοσιευτεί το πρόγραμμα της Γιορτής μας
Συνημμένα θα βρείτε την 1η μας αφίσα/banner
Ακολουθεί το κάλεσμα της 13ης Αντιρατσιστικής Γιορτής:
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54