Εκδήλωση στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις με θέμα "εργασία, εργασιακές σχέσεις και νεολαία"‏

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνει την Κυριακή 8/6 στις 19.30, στα πλαίσια των φετινών Αναιρέσεων, συζήτηση για την οργάνωση και την πάλη της νέας γενιάς των εργαζομένων.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρεται ότι: "Εκτιμούμε ότι η νέα βάρδια των εργαζομένων μπορεί και πρέπει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα για το εργατικό κίνημα. Δε θέλουμε να χωρίσουμε αυτή τη γενιά από την ευρύτερη προσπάθεια απάντησης του εργατικού κινήματος στην επίθεση που δεχόμαστε από κυβερνήσεις ΕΕ κεφάλαιο. Το αντίθετο.

Θέλουμε άμεσα να κερδηθεί χαμένος χρόνος αναφορικά με την οργάνωση αυτού του κομματιού και την ένταξη του στις γραμμές των σωματείων και των αγωνιστικών συσπειρώσεων στους χώρους εργασίας. Θέλουμε η νέα γενιά να συμβάλλει στη διαμόρφωση και στην ανάπτυξη ενός πολιτικού εργατικού κινήματος που θα σπάσει την αναμονή και τη βουβαμάρα.

Που θα σπάσει το φόβο μέσα στους χώρους δουλειάς και θα δώσει αγωνιστική ελπίδα στο κόσμο που έχει πεταχτεί εκτός παραγωγής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/6 19.30, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΖΉΤΗΣΗ με θέμα: «εργασία, νεολαία και εργασιακές σχέσεις».

Έχουν κληθεί να παρέμβουν συλλογικότητες και αγωνιστές από κλάδους όπου η νεολαία εργάζεται μαζικά (επισιτισμός, εμπόριο) καθώς και συλλογικότητες που επιχειρούν μια εργατική παρέμβαση στον κόσμο της ανεργίας".

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07/06/2014 - 15:46