Ζωντανή μετάδοση της ομιλίας και της συνέντευξης Τύπου του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ - Έκτακτη εκπομπή «ΣΥΡΙΖΑ-Κοινωνία-Οικονομία»

Η Ελεύθερη ΕΡΤ, συνεχίζοντας για 16ο μήνα τον αγώνα ενάντια στο Μαύρο της 11ης Ιουνίου 2013 και της φαλκίδευσης του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης των Ελλήνων Πολιτών, στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκπομπών για την 79η ΔΕΘ, οργανώνει δημόσιες τηλεοπτικές συζήτησεις, τηλεοπτικά μέσω της ΕΤ3, ραδιοφωνικά μέσω της ERT Open, από όλους τους περιφερειακούς Ρ/Σ της ΕΡΑ στα FM, στα Μεσαία σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα σε όλο τον κόσμο

Σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στη 1 μμ από το στούντιο της Ελεύθερης ΕΤ3 ο Δημήτρης Βίτσας, Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Μηλιός, Υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος αποσαφηνίζουν, εξηγούν, δεσμεύονται, απαντούν στις παρεμβάσεις 22 φορέων, συλλογικοτήτων, κινημάτων της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας για τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Σάββατο στις 19:30 θα μεταδοθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και την Κυριακή στη 1 μμ η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Ελεύθερη ΕΡΤ, σε κανένα συστημικό μέσο.


Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13/09/2014 - 23:38