Υπέρ του δημάρχου Χαλανδρίου η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βορειοανατολικών

Δεν μας τρομοκρατούν – Δεν μας σταματούν αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βορειοανατολικών, με αφορμή την κλήση του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, στην Εισαγγελεία Εφετών την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.

"Η Κυβέρνηση προ ημερών, με έγγραφο του διορισμένου Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προχώρησε σε ακύρωση ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μη χορήγηση των στοιχείων των υπαλλήλων του Δήμου για τον επανέλεγχο των συμβάσεων στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Στην συνέχεια, ο δήμαρχος Χαλανδρίου καλείται την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στην Εισαγγελία Εφετών για να «εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις»,

Ουσιαστικά, η νέα δημοτική αρχή του Χαλανδρίου επέλεξε να θέσει εαυτήν απέναντι στην κυβέρνηση και την εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική, η οποία περιλαμβάνει 6.500 απολύσεις υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2014.

Η νέα δημοτική αρχή δεν είναι μόνη της. Μια σειρά δήμων της αριστεράς αρνήθηκαν να συμβάλλουν στη διαδικασία εύρεσης υποψήφιων «θυμάτων» προς απόλυση.

Δεν είναι μόνη της, γιατί θα έχει δίπλα της όλους τους πολίτες που την στήριξαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, όλους όσους αγωνίζονται για την ανατροπή της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής.

Είναι ολοφάνερο ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει να στοχοποιεί όσους αντιστέκονται. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι από τους 325 δήμους ανά τη χώρα έχουν επιλεχθεί μόνο 10 για τη διαδικασία των αξιολογήσεων.

Θα μας βρουν μπροστά τους!"



Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21/10/2014 - 10:44