Σάμος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α πραγματοποίησε κινητοποίηση διαμαρτυρίας, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου "Αρίσταρχος ο Σάμιος".

Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης μοιράστηκαν ενημεροτικά φυλάδια σε όσους ταξίδευαν τονίζοντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ότι : "Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στους όρους παραχώρησης περιλαμβάνεται και ένα «περιφερειακό ειδικό τέλος», που θα πληρώνουν οι επιβάτες και το οποίο στην ουσία θα χρηματοδοτεί τη συντήρηση, τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των αεροδρομίων, χωρίς καμία επιβάρυνση του ιδιώτη «επενδυτή».

Ο Κρατικός Αερολιμένας Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» έχει πρόσφατα ανακαινιστεί με χρήματα του ελληνικού λαού για την βελτίωση της επικοινωνίας των πολιτών του νησιού με τον «έξω κόσμο», διαθέτει χώρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προβολή του νησιού και τον πολιτισμό κι έχει βαρύνουσα θέση στην εθνική άμυνα και ασφάλεια".

Απο τις παρουσίες που ξεχώρησαν και συζητήθηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν αυτή του πρώην Νομάρχη Σάμου κ. Μανώλη Κάρλα ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν είχε συχνές παρουσίες στα δημόσια πράγματα.


Πηγή - αναδημοσίευση: http://www.samostimes.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54