Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για την σκανδαλώδη εκπρόθεσμη τροπολογία της αναδρομικής αμνήστευσης της ΝΕΡΙΤ (video)

‘Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τις νέες τροπολογίες που αφορούν το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τη ΝΕΡΙΤ’

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την εκπρόθεσμη τροπολογία για τη ΝΕΡΙΤ που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα, εξαπέλυσε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας πως για νιοστή φορά «παρέχει αμνηστία, ατιμωρησία και διευκόλυνση σ΄αυτούς που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα».

«Μ΄αυτήν την τροπολογία δημιουργείτε πλάσμα νομιμότητας, δεν αισχύνεστε;» απευθύνθηκε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον παριστάμενο στην αίθουσα της Ολομέλειας, Ανδρέα Λοβέρδο. «Θεωρούνται νόμιμα όλα τα χρήματα που δαπανήθηκαν για συμβάσεις, προμήθειες υλικών, αναθέσεις έργων, καθώς και οι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση στα στούντιο του Μπόμπολα και του Ψυχάρη για εκείνες τις οκτώ ημέρες μετά το λουκέτο της ΕΡΤ, καθώς κι εκείνα που πληρώσατε στη συνέχεια στη Digea, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών και των υποχρεώσεων του Γκ. Μάναλη υπό την ιδιότητά του του προέδρου…».

«Και για την τροπολογία της ΝΕΡΙΤ και για τις άλλες, έχουμε συλλογική ευθύνη οπωσδήποτε αλλά η ειδική επιχειρηματολογία θα γίνει αύριο»
(δεν) απάντησε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος , παραπέμποντας στη συζήτηση της Τετάρτης, επί των άρθρων και των τροπολογιών, πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου στο σύνολό του.




της Έλενας Βαρίνου
Πηγή:www.efsyn.gr/
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26/11/2014 - 03:54