Στην ΕΡΤopen στη 1 το μεσημέρι ο υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στην Α΄ Αθηνών Θόδωρος Μαργαρίτης

Στην ΕΡΤopen στη 1.15 το μεσημέρι ο υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στην Α΄ Αθηνών Θόδωρος Μαργαρίτης στο Ά πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών θα μιλήσει, με τον δημοσιογράφο Ανδρέα  Παπασταματίου.

Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ανοικτή ΕΡΤ, με το ραδιόφωνο σας, από τους 91,8 στην Αττική ή από τις κατά τόπους συχνότητες των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα κύματα σε ολόκληρο τον κόσμο ή μέσω της ertopen.com. διαδικτυακά

εδώ: http://www.ertopen.com/radio.

 Ο Θόδωρος Μαργαρίτης υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στην Α΄ Αθηνών και  μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο . Οργανώθηκε στο «Ρήγα Φεραίο» στα τέλη του 1976. Διετέλεσε μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ την περίοδο 1980-86 καθώς και του γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου του Ρήγα Φεραίου. Στη συνέχεια πέρασε στο ΚΚΕ Εσωτερικού και μετά στην ΕΑΡ, της οποίας υπήρξε μέλος της Κ.Ε. και του Εκτελεστικού Γραφείου (1990-92). Έχει διατελέσει γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής στη Β’ Αθήνας του Συνασπισμού και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, υπεύθυνος του τμήματος Οικολογίας - Περιβάλλοντοςκαι του τμήματος για την Αντιμετώπιση Ναρκωτικών. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές οργανώσεις και φορείς για την ειρήνη, τα κοινωνικά δικαιώματα, την αυτοδιοίκηση. Από το 1995 έως το 1999 ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84». 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12/01/2015 - 13:08