Η πρόεδρος του κόμματος Κοινωνική Συμφωνία Λούκα Κατσέλη στο στούντιο της ERTopen στις 7 το απόγευμα

Η πρόεδρος του κόμματος Κοινωνική Συμφωνία Λούκα Κατσέλη στο στούντιο της ERTopen στις 7 το απόγευμα στο Ά πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου.
Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ανοικτή ΕΡΤ, με το ραδιόφωνο σας, από τους 91,8 στην Αττική ή από τις κατά τόπους συχνότητες των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα κύματα σε ολόκληρο τον κόσμο ή μέσω της ertopen.com. διαδικτυακά εδώ: http://www.ertopen.com/radio.
Η Λούκα (Λουκία) Κατσέλη είναι Ελληνίδα οικονομολόγος, πρόεδρος του κόμματος Κοινωνική Συμφωνία, βουλευτής και πρ. Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (2009-2010), Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (2010-2011).
Ως Υπουργός, ήταν υπεύθυνη για δημοφιλή νομοσχέδια και πρωτοβουλίες] όπως ο θεσμός των ειδικών επιχειρησιακών συμβάσεων για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε δυσχερή θέση και η προστασία των εργασιακών σχέσεων. Η σύγκρουσή της με την Τρόικα και η πολύ δύσκολη σχέση της με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου οδήγησε στην απώλεια του Υπουργικού χαρτοφυλακίου της τον Ιούνιο του 2011, ενώ διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επειδή αρνήθηκε να ψηφίσει το άρθρο 37 για τις συλλογικές συμβάσεις.[1]. Στις 14 Μαρτίου 2012 μαζί με τον Χάρη Καστανίδη δημιούργησε το κόμμα Κοινωνική Συμφωνία
.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19/01/2015 - 04:24