Σήμερα στην ERTopen στις 9 το πρωί η υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη

Σήμερα στην ERTopen στις 9 το πρωί η Χαρά Καφαντάρη από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ά πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών θα μιλήσει σήμερα 20 Ιανουαρίου με την Στεφανια Χαρίτου και τον Γιώργο Γιουκάκη.Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ανοικτή ΕΡΤ, με το ραδιόφωνο σας, από τους 91,8 στην Αττική ή από τις κατά τόπους συχνότητες των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα κύματα σε ολόκληρο τον κόσμο ή μέσω της ertopen.com. διαδικτυακά εδώ: http://www.ertopen.com/radio.Γεωλόγος, πτυχιούχος του ΑΠΘ, συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας, παντρεμένη και μητέρα δύο νέων επιστημόνων.

Με ενεργό συμμετοχή από τα μαθητικά χρόνια στο αριστερό κίνημα της χώρας, στο συνδικαλιστικό κίνημα των τραπεζών, δραστήριο μέλος κοινωνικών κινημάτων και κινημάτων Πόλης, με ιδιαίτερη δράση στο περιβαλλοντικό πεδίο.

Βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2012, με πλούσια και πολύπλευρη κοινοβουλευτική δράση εστιασμένη στο Περιβάλλον, την Κλιματική Αλλαγή, τη Διαχείριση Απορριμμάτων, την Προστασία των Ζώων, καθώς και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής. Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στις τρεις τελευταίες Διεθνείς Συνδιασκέψεις για το κλίμα του ΟΗΕ: στη Ντόχα, τη Βαρσοβία και πρόσφατα στη Λίμα του Περού.

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και των Τμημάτων Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Σωμάτων Ασφαλείας και Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54