Οι Γερμανοί δεν έχουν πλέον να κάνουν με Σαμαρά - Βενιζέλο Φωτογραφία ΑΠΕ/ΜΠΕ

Π. Καμμένος: «Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς»

Τα «τείχη του Βερολίνου» πέφτουν από τους λαούς, είπε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στη στάση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε ακόμη ότι οι ξένοι «δεν έχουν απέναντί τους τώρα ούτε τον κ.Σαμαρά ούτε τον κ.Βενιζέλο» και ότι – πλέον - η χώρα μας δεν διαπραγματεύεται «στα τέσσερα».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην στάση της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές και είπε ότι «η κυβέρνηση έχει εντολή από τον ελληνικό λαό να προχωρήσει σε αλλαγή της πολιτικής, η οποία αλλαγή της πολιτικής θα είναι υπέρ εκείνων των πολιτών που έχουν πληγεί αυτά τα πέντε χρόνια».

Η πολιτική αυτή οδήγησε, όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «στο να έχουμε 70% ανεργία στους νέους, να φύγουν στο εξωτερικό 300.000 νέα παιδιά, να κλείσουν το 80% των επιχειρήσεων, να έχει διαλυθεί η μεσαία τάξη και να έχει εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός» και πρόσθεσε ότι αυτή η πολιτική τελείωσε τώρα «και δεν έχουν απέναντί τους ούτε τον κ. Σαμαρά ούτε τον κ. Βενιζέλο, να το καταλάβουν αυτό».

Προχώρησε τέλος στην εκτίμηση ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την στήριξη του συνόλου των Ελλήνων και υπογράμμισε ότι «ενώσαμε τους Έλληνες και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ πλέον διαπραγματεύεται η Ελλάδα, δεν διαπραγματευόμαστε ούτε με σκυμμένο κεφάλι, ούτε στα τέσσερα. Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει πλέον στην εξαθλίωση, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω».

Πηγή: naftemporiki.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07/02/2015 - 18:57