Κόντρα Καμμένου - Θεοδωράκη για την ΕΡΤ

Επίθεση στον επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, με αφορμή τη φράση του κ. Θεοδωράκη κατά την τοποθέτησή του ότι «πρέπει να ανοίξει ξανά η ΕΡΤ, όχι όμως η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΕΡΤ των κομμάτων, γιατί ξέρετε ότι και αυτό υπήρξε, αλλά μια ΕΡΤ για όλους τους Έλληνες, με προσωπικότητες στην κεφαλή της. Ανθρώπους που μπορούν να εγγυηθούν μια νέα πορεία, χωρίς ρεβανσισμούς αλλά και χωρίς τις αρρώστιες του παρελθόντος»

«Μίλησε ο κ. Θεοδωράκης για την ΕΡΤ. Πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές στην ΕΡΤ; Ποιοι ήταν αυτοί που βούλιαξαν την ΕΡΤ; Ποιοι τα έπαιρναν τόσα χρόνια τα τριαντάρια και εικοσάρια; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν και αυτόν ήταν. Ας ζητήσει συγγνώμη από αυτό το βήμα τώρα που είναι εκλεγμένος βουλευτής», σχολίασε ο κ. Καμμένος από το βήμα της Βουλής.

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Καμμένου, το λόγο ζήτησε ο κ. Θεοδωράκης για να απαντήσει: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε από τα λεφτά των πατεράδων μας, όπως κάποιοι. Υπάρχουν και αυτοί που υποχρεώθηκαν να δουλέψουν, όπως εγώ, είτε σε μεγάλα μαγαζιά είτε σε μικρά. Ότι κάναμε το κάναμε με τα δικά μας χέρια».

Στη συνέχεια αντέδρασε ο κ. Καμμενος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «και εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια, και ο πατέρας μου δούλεψε κανονικά, αλλά δεν έπαιρνα τα 20 και τα 30 χιλιάρικα. Γιατί υπήρχαν οι επίλεκτοι του ΠΑΣΟΚ αλλά υπήρχαν και οι εργαζόμενοι των 700 ευρώ, που βρέθηκαν απολυμένοι γιατί κάποιοι έπαιρναν την μερίδα του λέοντος».

Από το 5:05:



Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11/02/2015 - 00:36