Η Έλενα Ψαρρέα βουλευτής Μεσσηνίας με την Λαική Ενότητα στις 8 το βράδυ στην ΕΡΤopen

Η Έλενα Ψαρρέα* βουλευτής Μεσσηνίας με την Λαική Ενότητα, θα επισκεφτεί το στούντιο της ΕΡΤopen την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8.10 το βράδυ. Η Έλενα Ψαρρέα Θα μιλήσει ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Σήμα Αλέρτ" που επιμελείται ο Νίκος Κλέτσας. 

Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ΕΡΤopen στην εκπομπή "Σήμα Αλέρτ", με το ραδιόφωνο σας, από τους 106,7 στα fm στην Αττική ή διαδικτυακά εδώhttp://www.ertopen.com/radio

Οι ακροατές μπορούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στέλνουν τα ερωτήματά τους από το κινητό τους τηλέφωνο, γράφοντας 1Π , αφήνοντας ένα κενό, το μήνυμά τους και αποστολή στο 54045 ή να τηλεφωνούν στο 210 6002910.

*Η Έλενα Ψαρρέα είναι πτυχιούχος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει δύο μεταπτυχιακά, Πανεπιστημίου Αιγαίου και Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Δραστηριοποιείται στο κίνημα και στην αριστερά από τα φοιτητικά της χρόνια. Συμμετέχει ενεργά στο φεμινιστικό κίνημα. Εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Πορείας Γυναικών σε Ευρωπαϊκά Συντονιστικά και στο Παγκόσμιο Συντονιστικό στην Ισπανία.
Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή “Επεμβάσεις”, Ά Βραβείο, Πολυδούρεια. Είναι μέλος της συντακτικής του περιοδικού Τέχνης “Μανδραγόρας”.
Εργάστηκε σε Διαπολιτισμικό Σχολείο στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18/06/2016 - 14:16