Η Έλενα Ψαρρέα στην ΕΡΤopen (ηχητικό 11/9/15)

Η Έλενα Ψαρρέα* βουλευτής Μεσσηνίας με την Λαική Ενότητα,  επισκέφτηκε το στούντιο της ΕΡΤopen στην Αγ.Παρασκευή, καλεσμένη της εκπομπής "Σήμα Αλέρτ".

Ο Νίκος Κλέτσας από το ραδιόφωνο της ΕΡΤopen, ρώτησε μεταξύ άλλων την κ. Ψαρρέα, για το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών και τις προοπτικές της Λαϊκής Ενότητας, για τη διαπραγμάτευση, το χρέος, της συνέπειες του 3ου μνημονίου και την πολιτική επικαιρότητα ενόψει των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου.



Ακούστε το ηχητικό της εκπομπής εδώ:

 

Η Έλενα Ψαρρέα εφ' όλης της ύλης ενόψει των εκλογών (11/9/15) by Σήμααλέρτ on Mixcloud




Η Έλενα Ψαρρέα μετά την συνέντευξη επισκέφτηκε και την έκθεση φωτογραφίας του πολύμηνου αγώνα της ΕΡΤopen




*Η Έλενα Ψαρρέα είναι πτυχιούχος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει δύο μεταπτυχιακά, Πανεπιστημίου Αιγαίου και Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Δραστηριοποιείται στο κίνημα και στην αριστερά από τα φοιτητικά της χρόνια. Συμμετέχει ενεργά στο φεμινιστικό κίνημα. Εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Πορείας Γυναικών σε Ευρωπαϊκά Συντονιστικά και στο Παγκόσμιο Συντονιστικό στην Ισπανία.
Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή “Επεμβάσεις”, Ά Βραβείο, Πολυδούρεια. Είναι μέλος της συντακτικής του περιοδικού Τέχνης “Μανδραγόρας”.
Εργάστηκε σε Διαπολιτισμικό Σχολείο στην εκπαίδευση ενηλίκων.


Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ΕΡΤopen, με το ραδιόφωνο σας, από τους 106,7 στα fm στην Αττική ή διαδικτυακά εδώ: http://www.ertopen.com/radio


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16/09/2015 - 02:41