Σχέδιο Β - Κυβερνητική συνέπεια: Επικροτεί την επίθεση στη Συρία. Σπάει τα κεφάλια όσων πολιτών διαφωνούν

Αναδημοσίευση από  το:// sxedio-b /
Κυβερνητική συνέπεια:


Επικροτεί την επίθεση στη Συρία. Σπάει τα κεφάλια όσων πολιτών διαφωνούν

Α, όλα κι όλα!

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι σε μία, επιτέλους, περίπτωση υπάρχει συμφωνία κυβερνητικών λόγων και έργων.

Την ίδια στιγμή που ο "ταλαντούχος" κ. Κοτζιάς υπέγραφε το ανακοινωθέν των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία, η ελληνική αστυνομία, προϊστάμενοι της οποίας είναι ο φίλος του κ. Κοτζιά κ. Τόσκας και ο κ. Σκουρλέτης, υπό την υψηλή επιστασία του κ. Τσίπρα, έσπαγε κεφάλια φοιτητών και μαθητών που διαδήλωναν κατά του πολέμου. Ο υπερβάλλων ζήλος των δυνάμεων καταστολής εκδηλώθηκε προκειμένου να προστατευθεί το άγαλμα του Χάρι Τρούμαν, αυτό το απολίθωμα της αμερικανοκρατίας.

Το οποίο άγαλμα είχε επιχειρήσει επί δικτατορίας να ρίξει έτερος "ταλαντούχος" κυβερνητικός, ο βουλευτής κ. Μανιός, που τώρα απ' ό,τι φαίνεται το βλέπει με πολλή συμπάθεια και θεωρεί, προφανώς, ότι η διατήρησή του αξίζει να να πάνε κάποιοι φοιτητές στην εντατική. Είναι και γιατρός, τρομάρα του!

Αλλά στη νέα αμερικανοκρατία, με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ τούτη τη φορά, όλα παίρνουν τη φυσιολογική τους τροπή: η κυβέρνηση που "νοιάζεται" για το λαό της Συρίας και επικροτεί τις αμερικανονατοϊκές επιθέσεις με πυραύλους στη χώρα του, ανοίγει τα κεφάλια του δικού της λαού, όταν διαμαρτύρεται για αυτές τις επιθέσεις.

Τι πιο φυσιολογικό από την εσωτερική καταπίεση εκ μέρους κυβερνήσεων που συμμετέχουν σε πολεμικά σφαγεία εναντίον άλλων λαών;  
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54