Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ - αλλά χωρίς προεκλογική συγκέντρωση - ο Μητσοτάκης

Περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία το πρωί και πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ περιλαμβάνει το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ

Στη Θεσσαλονίκη, αλλά χωρίς ανοιχτή συγκέντρωση, ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει ένα πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής -χωρίς την παραδοσιακή πολιτική ομιλία- ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία.

Θα επιδιώξει να έχει απευθείας επαφή με τους πολίτες και να συμπιέσει εκλογικά τη Χ. Α. και την Ελληνική Λύση, που εμφανίζονται σε αυτές τις περιοχές με πιο υψηλά ποσοστά σε σχέση με τον πανελλαδικό τους μέσο όρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές στην Ημαθία 6,5%, την Πέλλα 5,9% και την Πιερία 5,6%, ενώ τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης ήταν αντίστοιχα 6,5% (Ημαθία), 6,9% (Πέλλα) και 6,6% (Πιερία).

Με βάση αυτό το πρόγραμμα για την Παρασκευή που είναι ήδη βαρύ αλλά και ύστερα από τις σχετικούς προβληματισμούς που διατυπώθηκαν για το αν θα ωφελούσε μια μεγάλη κεντρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε τελικά να μη γίνει η συγκέντρωση.

Στα σχέδια πάντως υπάρχει ένα πιο χαλαρό event στην πόλη με το οποίο θα κλείσει η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ, με το πρόγραμμα της επίσκεψης να είναι υπό διαμόρφωση.




Με πληροφορίες από Μακεδονία

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54