Ο ΦΙΓΙΟΝ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ

Για να μην παρασύρεστε -κάποιοι -ες, πάντα καλοπροαίρετα - σας λέω :
Η επιλογή της Δεξιάς στην Γαλλία με τον Φιγιόν ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Με τον Φιγιόν οι Γάλλοι ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ τον Γαλλογερμανικό άξονα ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ σε βάρος της προοπτικής των Κοινωνιών της.

Είναι γνωστο- σε όσους είναι τέλος πάντων - ότι στον άξονα αυτό, η Γαλλία ΕΙΝΑΙ ο "ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ" και το παρακολούθημα του Δ Γερμανικού Ράιχ των Μερκελ -Σοιμπλε - Γκαμπριελ και άλλων "συμμάχων" !

Ο Φιγιόν ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙ-ΛΕΠΕΝ μήπως και διασωθούν "από τα δεξιά του πολιτικού τους φάσματος " αφού η Λεπέν ΣΑΡΩΝΕΙ δημοκοπικά στην Γαλλία !
Ο Δεξιός Φιγιόν είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ στα πλαίσια της ΕΕ!!!

Όσο για το Ρωσόφιλος που του αποδίδεται, κανένας -και πάντως ΟΧΙ ΕΓΩ - δεν είπε πως δεν θα επιχειρηθεί προσεταιρισμός της Ρωσίας που αποτελεί μια από τις ΟΥΣΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ του Δεύτερου καπιταλιστικού κύκλου προκειμένου να ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !...........

Επομένως προς τι "οι πανηγυρισμοίκάποιων συστημικών εδώ ?
Η ΕΚΛΟΓΗ ΦΙΓΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ - ΣΕ ΧΡΕΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΤΟΥ .

ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ , τώρα αν πετύχει , είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ και εξαρτάται από τα μακροπολιτικά σχέδια του Β. Πούτιν !
Απόψεις που θέλουν να τον παρουσιάζουν ως αντισυστημικό είναι ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ συστημικών κέντρων που αρνούνται να δεχτούν ότι ΒΑΣΙΣΑΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ στις δυνάμεις ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ που εξελίσσεται στην αρχή του 21ου αιώνα.

Διατελώ μετά
τιμήςΝίκος Σίμος
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54