Η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries, Dolores O' Riordan θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Η Dolores O' Riordan έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 σε ηλικία 46 ετών κι όπως έγινε γνωστό η κηδεία της θα γίνει στην Ιρλανδία.

Οι λεπτομέρειες της ταφής της έγιναν γνωστές από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας. Όπως ανακοινώθηκε θα τελεστεί την Τρίτη 23/1 στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Saint-Ailbe στο Μπαλιμπρίγκεν (νοτιοδυτικά), πόλη σε απόσταση 18 χλμ από το Λίμερικ, όπου ιδρύθηκαν οι Cranberries.

Μετά την τελετή θα γίνει η «ταφή παρουσία μονάχα της οικογένειας» επισήμανε η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Ιρλανδίας σε δελτίο τύπου.




Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται η σορός της Dolores O' Riordan, με εκατοντάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας και του συγκροτήματος Cranberries, να μαζεύονται έξω από την εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στο Λίμερικ της Ιρλανδία, για να αποτίσουν φόρο τιμής στην τραγουδίστρια.

Δίπλα στο φέρετρο της υπήρχε μία επιγραφή στολισμένη με λουλούδια που είχε πάνω το μήνυμα “The song has ended, but the memories linger on”.


Χιλιάδες άνθρωποι είπαν αντίο στην Dolores O’ Riordan στην Ιρλανδία - Roxx.gr





Δές και εδώ στο://www.ertopen.com/
Η Dolores O’Riordan, τραγουδίστρια των Cranberries έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών/
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54