ΗΠΑ - ΕΜΒΟΛΙΑ: Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΝΕΙ «ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ»… ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» | Κλεάνθης Γρίβας

ΗΠΑ - ΕΜΒΟΛΙΑ:

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΝΕΙ «ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ»… ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»

Κλεάνθης Γρίβας

9 Απριλίου 2021

 

 

ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

 

Η φαρμακοβιομηχανία μονίμως ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ πολλούς γιατρούς για να συνταγογραφούν τα (κατά κανόνα, άχρηστα και επικίνδυνα) προϊόντα της.

 

Εσχάτως, το Κράτος-Βαποράκι της φαρμακοβιομηχανίας ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ πολλούς γιατρούς για να προωθούν τα (επικίνδυνα πειραματικά) «εμβόλια» για την COVID.

 

  • • Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μέσω του προγράμματος Medicare / Medicaid, προσφέρει τώρα στους γιατρούς του Τέξας αμοιβή διπλάσια της κανονικής για κάθε πειραματικό «εμβόλιο» COVID που χορηγούν στους πολίτες. [Texas Medical Association: https://www.texmed.org/template.aspx?id=56000]
  • • Το Methodist Hospital του Χιούστον προσφέρει στους 26.000 υπαλλήλους του ένα μπόνους 500 δολαρίων εάν συμφωνήσουν να κάνουν «εμβόλιο» για την COVID. [CBSNews]
  • •Το γηροκομείο Gracedale Nursing Home στην Πενσυλβανία χρησιμοποιεί τον ομοσπονδιακό νόμο CARESAct που αφορά τον έλεγχο μόλυνσης στα γηροκομεία και προσφέρει 750 δολάρια σε καθέναν από τους 650 υπαλλήλους του για να κάνουν τα επικίνδυνα πειραματικά «εμβόλια» για την COVID. [WFMZ 69]
  • •Ο Tony Baird, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Elmbrook Homes, δήλωσε ότι η εταιρεία του προσφέρει οικονομικά κίνητρα στους εργαζομένους στο «Κέντρο Νοσηλευτικής Brookside» στο Madill της Οκλαχόμα για να κάνουν τα «εμβόλια». [KTEN 10 News]

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ «ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ»: ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Η βιομηχανία των εμβολίων είναι η πιο κερδοσκοπική, προσοδοφόρα και επικίνδυνη επιχείρηση στην ιστορία του κόσμου. Έχοντας διασφαλίσει πλήρη νομική ασυλία (αστική και ποινική) για τις βλάβες που θα προκληθούν από τα «εμβόλια» της, μπορεί να δρα ασύδοτα και ανεμπόδιστα, μεγιστοποιώντας συνεχώς τα κέρδη της σε βάρος της ατομικής και της δημόσιας υγείας.

1) Η κυβέρνηση των ΗΠΑ (και οι κυβερνήσεις όλων σχεδόν των αναπτυγμένων χωρών) παρέχουν στη φαρμακευτική βιομηχανία δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει τα επικίνδυνα «εμβόλιά» της (με επιβάρυνση των φορολογούμενων).

2) Εν συνεχεία, οι εν λόγω διεφθαρμένοι θεσμοί (προ)αγοράζουν από τη φαρμακευτική βιομηχανία τα «εμβόλιά» της (και πάλι με χρήματα των φορολογούμενων).

3) Και, μετά,  τα προσφέρουν δήθεν «δωρεάν» στους ατυχείς παραλήπτες οι οποίοι αγνοούν ότι πρόκειται για προϊόντα που έχουν ήδη πληρώσει οι ίδιοι ως φορολογούμενοι.

Αυτή είναι μια τυπική εφαρμογή του πολυδιαφημισμένου κλεπτοκρατικού μοντέλου της «συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», που σημαίνει όλο το κόστος στον δημόσιο τομέα (δηλαδή τους φορολογούμενους) και όλα τα κέρδη στην φαρμακευτική βιομηχανία (δηλαδή, στον ιδιωτικό τομέα).

Αυτή η «συνεργασία» δημόσιου και ιδιωτικού» συνεχίζεται απρόσκοπτα προκειμένου να εξασφαλίζεται η διαρκής κατανάλωση των προϊόντων της φαρμακοβιομηχανίας.

(α) Με προπαγανδιστικές εκστρατείες: Ο δημόσιος τομέας επιδίδεται σε ένα επιθετικό μάρκετινγκ για την προώθηση των προϊόντων του… ιδιωτικού τομέα, με ένα πλήθος προπαγανδιστικών εκστρατειών τερατωδώς υψηλού κόστους προς μεγάλη χαρά του ατέλειωτου αριθμού των παρασιτοβιούντων στα «πρυτανεία» τους και προς μεγάλη βλάβη των ίδιων πάντα υποζυγίων, των φορολογούμενων.

Κορυφαίοι ανάμεσα στους οργανισμούς που πρωταγωνιστούν σ’ αυτές τις «εκστρατείες» είναι:

  • • Ο ΟΗΕ της «ειρήνης και της δημοκρατίας» (που η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του αποτελείται από… άκρως «δημοκρατικά» ολοκληρωτικά, αυταρχικά και δικτατορικά καθεστώτα) και
  • • Ο ΠΟΥ ή επί το ορθότερο ΠΟΑ (Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας), στον οποίο, το μέρος του προϋπολογισμού του που αφορά τις πολυτελείς μετακινήσεις και διαμονές των παρασιτικών στελεχών του υπερβαίνει εντυπωσιακά το αντίστοιχο μέρος που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των ασθενειών στον, κατ’ ευφημισμό αποκαλούμενο, «αναπτυσσόμενο» κόσμο.

(β) Με εξαγορές γιατρών: ο δημόσιος τομέας υιοθετεί μια από τις πλέον διαβρωτικές στρατηγικές μάρκετινγκ που εφαρμόζει μονίμως η φαρμακοβιομηχανία για την προώθηση των, εν πολλοίς, άχρηστων και επικίνδυνων προϊόντων της: τη δωροδοκία γιατρών μέσω της οποίας διασφαλίζεται η συνταγογράφηση συγκεκριμένων φαρμάκων και η πλήρης διαφθορά τόσο των εμπλεκόμενων γιατρών όσο και της ιατρικής.

(γ) Με τη θέσπιση της υποχρεωτικότητας των «εμβολίων»: Καθιστώντας υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στις δημόσιες υπηρεσίες (όπως π.χ. η δημόσια εκπαίδευση), διευρύνει διαρκώς το πεδίο της αγοράςτων «εμβολίων» και τα κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας.

(δ) Με την καθιέρωση του Διαβατηρίου «εμβολίων» COVID, που έχει περιορισμένη ισχύ (όπως, για παράδειγμα, αυτό που καθιερώθηκε στο Ισραήλ έχει ισχύ 6 μηνών μετά την πάροδο των οποίων θα πρέπει να «ανανεώνεται» υπό αδιευκρίνιστες προϋποθέσεις).

Πρόκειται για ένα εργαλείο απροσχημάτιστου εκβιασμού (που θα δίνει στους εμβολιασμένους τη δυνατότητα συμμετοχής σε ορισμένες κοινωνικές δραστηριότητες, όπως αεροπορικά ταξίδια, είσοδο σε χώρους επιχειρήσεων, εστίασης, συναυλιών, κ.λπ.), το οποίο συντελεί στη διαρκή διεύρυνση της κερδοσκοπικής δραστηριότητας της φαρμακοβιομηχανίας. 


Γιατροί ή πλασιέ από πόρτα σε πόρτα;


172416154 585985212796001 777038441046584673 n

Texas Medical Association: https://www.texmed.org/template.aspx?id=56000




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54