Κοντά στη πρόκριση ο Ατρόμητος και η Καλλονή

Σημαντικά βήματα πρόκρισης έκαναν ο Ατρόμητος και η Καλλονή που «έσπασαν» τις έδρες των αντιπάλων τους και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

Με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του κυπέλλου βρίσκεται ο Ατρόμητος που πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο κερδίζοντας με 2-0 τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε τα δύο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών με τους Φάμπιο στο 15’ και Καραμάνο στο 18’. Ο Παναιτωλικός που πίεσε στο δεύτερο μέρος για να μειώσει το σκορ χωρίς όμως αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μπικέι στο 83’.

Κίτρινες: 48’ Μπάλλας, 83’ Ιγκλέσιας

Κόκκινες: 83’ Μπικέι

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέ, Καλί, Δάρλας (58' Ζούνιορ), Καλογέρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης (71' Κουτσοσπύρος), Γοδόι (46' Πασάς), Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος (89' Αρκούδας), Μπάλλας (71' Ιγκλέσιας), Γεωργίου, Καραμάνος, Ουμπίδες (76'Δημούτσος), Πίτου, Φάμπιο.

 

Νωρίτερα, η Καλλονή πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Καζάκης στο 83’ (χρυσή αλλαγή του Ματζουράκη), ενώ η Καλλονή τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες λόγω αυστηρής αποβολής του Περόνε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 41’.

Κίτρινες: 15' Τριποτσέρης, 45+1' Κουτσιανικούλης, 45+1' Βερόν - 26' Περόνε, 75' Χουάνλου

Κόκκινες: 41' Περόνε (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Βερόν (46' Καλαϊτζιτς), Μακρής (69' Μακουκούλα), Κουτσιανικούλης, Ζε, Όγιος, Παπάζογλου.

Καλλονή: Σιδεράκης, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Χωριανόπουλος, Άλβες, Φαρία, Xoυανλού (80' Γάλλας), Γκαρσία (71' Καζάκης), Μανούσος (46' Ποντάνι), Περόνε.

 

Η φάση των «16» της διοργάνωσης θα συνεχιστεί την Πέμπτη (5/12) με δύο παιχνίδια. Θα παίξουν στις 17:30 ο Απόλλων με τη Νίκη Βόλου και στις 20:00 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Ψαχνών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54