"Επειδή πρώτα και πάνω απ΄ όλα είμαστε άνθρωποι" - Συγκέντρωση τροφίμων από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αγ. Παρασκευής

Με σύνθημα "επειδή πρώτα και πάνω απ΄ όλα είμαστε άνθρωποι", η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Αγίας Παρασκευής όλο το μήνα Δεκέμβριο, υλοποιεί μια προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων που ολοκληρώνεται το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι συγκεντρώνει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης και σημειώνει: Σας καλούμε όλους, θεατές, αθλητές, γονείς -στο βαθμό που ο καθένας μπορεί- να βοηθήσετε την προσπάθειά μας.

Σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας θα υπάρχει ειδικό σημείο συγκέντρωσης των προϊόντων που θα παραλαμβάνονται απο εμάς και μετά και το τελευταίο παιχνίδι στις 21 Δεκεμβρίου θα παραδοθούν στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να παρευρεθεί τις μέρες και ώρες των αγώνων, μπορεί να προσέρχεται στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής οποιαδήποτε στιγμή της εβδομάδας και να παραδίδει τα προϊόντα που επιθυμεί να προσφέρει, στους φύλακες του γηπέδου.

Ιδιαίτερα, κάθε Σάββατο 10:00 – 13:00 και κάθε Κυριακή 11:30 – 14:30 που έχουν προπονήσεις οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ομάδας, θα μπορεί όποιος θέλει να τα παραδίδει απευθείας στους προπονητές των ακαδημιών ή την έφορό τους.
Οτιδήποτε μπορεί να διατηρηθεί για αρκετό καιρό, θα ήταν χρήσιμο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Παρακάτω ακολουθεί ενδεικτική λίστα με τα προϊόντα σε έλλειψη:

Ζυμαρικά               Όσπρια            Δημητριακά

Ζάχαρη                  Λάδι                Γάλα μακράς διάρκειας

Παιδικές τροφές      Καθαριστικά

OΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για να βοηθήσουμε OΛΟΥΣ τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στο τέρμα της οδού Νότου)  και ο επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 21.12.2013, 19:00 ΑΕΑΠ – ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Ώρες Λειτουργίας κλειστού Γυμναστηρίου :

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-23:00
Σάββατο 10:00-21:00
Kυριακή 11:30-20:00".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13/12/2013 - 19:19