Χαρίστε δώρα και στηρίξτε τη δράση της Διεθνούς Αμνηστίας!

 Επισκεφτείτε το www.amnesty.org.gr και  επιλέξτε τα δώρα σας από τη Διεθνή Αμνηστία!

Όπως  μας ενημερώνει το Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων:: "Τα έσοδα από την αγορά των προϊόντων βοηθούν στην υλοποίηση των δράσεων του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.
Για παραγγελίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπορείτε να καλέσετε στο 210 3600628".
         

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014
Με πηγή έμπνευσης τις παγκόσμιες εκστρατείες της οργάνωσης και μέσω διαφορετικών τεχνικών, σπουδαστές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών δημιούργησαν τα εικαστικά έργα που μπορείτε να βρείτε στο Ημερολόγιο 2014 της Διεθνούς Αμνηστίας.

Διαστάσεις: 15x17, τριγωνική βάση
Τιμή: 6€
             

ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ
Ένας παππούς καθισμένος στο ιστορικό λεωφορείο, στο μουσείο Χένρυ Φορντ, αφηγείται στον εγγονό του ένα περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή του πυροδοτώντας το κίνημα ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις.

Πρόκειται για την ιστορία της Αφροαμερικανίδας Ρόζα Παρκς.

Την 1η Δεκεμβρίου του 1955 η Ρόζα αρνήθηκε να παραχωρήσει τη θέση της στο λεωφορείο σε έναν λευκό άντρα, εναντιωμένη στην τότε πολιτική φυλετικού διαχωρισμού των ΗΠΑ.

Εκδόσεις Κόκκινο, 2011 - Από 8 ετών

Τιμή 10 €
                 
  



 
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54