Ειδήσεις από την ΕΡΑ Χανίων

Χανιά: Δικυκλιστής έχασε τη ζωή μετά από τραυματισμό σε τροχαίο

 

Ένας 57χρονος εξέπνευσε, χθες, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Άγιος Γεώργιος», ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άτυχος άντρας, ενώ κινούνταν στην περιοχή της Χρυσοπηγής, έχασε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του και εξέπνευσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν.

 

Ρέθυμνο: Ασθενής σεισμική δόνηση

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, σημειώθηκε στις 15:16, νότια της Κρήτης.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 39χλμ. νότια του Ρεθύμνου και είχε εστιακό βάθος 20 χλμ.

 

Χανιά: Σε σοβαρή κατάσταση δικυκλιστής μεταφέρθηκε από το Ηράκλειο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Άγιος Γεώργιος»

 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων μεταφέρθηκε ένας 34χρονος δικυκλιστής ο οποίος ενεπλάκη αργά τη νύχτα σε τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο με συνέπεια το βαρύτατο τραυματισμό του.

Ο 34χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από την πρώτη στιγμή που οι γιατροί κατόρθωσαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όμως καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι, αποφασίστηκε η μεταφορά του στα Χανιά όπου και παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι το ατύχημα έγινε στην έξοδο προς Λ. Κνωσού στο Ηράκλειο όταν ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί και ο ίδιος να τραυματιστεί στο κεφάλι.

 

Χανιά: Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δυο οχημάτων στο ΒΟΑΚ

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι στα Χανιά, στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου, στο ύψος του Κοιλιάρη ποταμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα προκλήθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αγροτικό όχημα με έναν επιβάτη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και τα τρία άτομα, όμως ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού οχήματος μεταφέρθηκε σε σοβαρότερη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια του οχήματός του.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από Χανιά και Βρύσες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η αστυνομία ενώ αυτήν την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54