Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ρόδου

Ακούστε ζωντανά το πρόγραμμα της Ε.ΡΑ Ρόδου 08:00-13:00 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και περισσότερες ειδήσεις με συνεχή ενημέρωση, στις σελίδες της ΕΡΑ Ρόδου erarodos.blogspot.gr και erarodou.blogspot.gr

 

ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή της Κω  ο 20χρονος Σύριος κυβερνήτης –διακινητής του μοιραίου αλιευτικού, η μαρτυρία του οποίου θα δώσει ίσως πολλές απαντήσεις στις πρωτόγνωρες καταγγελίες των διασωθέντων σε βάρος των ανδρών του λιμενικού. Εν τω μεταξύ με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» έφθασαν χθες το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά οι 16 μετανάστες, στην πλειοψηφία τους Αφγανοί, οι οποίοι διασώθηκαν από το ναυάγιο ξημερώματα Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου.

Οι έρευνες για  τον εντοπισμό και των άλλων δέκα προσφύγων (οκτώ παιδιών και δυο μητέρων) θα συνεχιστούν και σήμερα από το ναυαγοσωστικό σκάφος της Λέρου.

Οι πρόσφυγες φιλοξενούντο τις προηγούμενες ημέρες στη Λέρο και η εισαγγελική αρχή αφού παρέδωσε το υπηρεσιακό σημείωμα προσωρινής διαμονής, τους άφησε ελεύθερους.

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των μεταναστών για τον Πειραιά ανέλαβε μη κυβερνητική οργάνωση, ενώ στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Αθήνα τους υποδέχθηκαν στο λιμάνι.

 

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ.

Για «δολοφονία εκ προθέσεως στο Φαρμακονήσι» κάνει λόγο η «Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό» επικαλούμενη τις μαρτυρίες των προσφύγων. Όπως σημειώνει: «Είπαν στους δημοσιογράφους και στους αλληλέγγυους που βρίσκονταν εκεί ότι το σκάφος του λιμενικού τους εντόπισε 100 μέτρα από τις ακτές του Φαρμακονησίου. Οι λιμενικοί τους έδεσαν με σχοινί και άρχισαν να τους ρυμουλκούν προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Καταγγέλλουν ότι τους ρυμουλκούσαν με μεγάλη ταχύτητα εν μέσω θαλασσοταραχής. Όταν ανατράπηκε το αλιευτικό στο οποίο επέβαιναν οι πρόσφυγες προσπαθούσαν να ανέβουν στο σκάφος του Λιμενικού και τους χτυπούσαν με όπλα και κλωτσιές για να τους αποτρέψουν.

Καταγγέλλουν ότι δεν υπήρχε καμιά προσπάθεια από πλευράς των λιμενικών να βοηθήσουν, μάλιστα ένας πατέρας που έχασε τα τρία του παιδιά και τη γυναίκα του είπε κλαίγοντας ότι εκλιπαρούσε να του δώσουν ένα σωσίβιο για να σώσει την οικογένειά του και δεν του έδιναν σημασία.

Το Λιμενικό Σώμα αρνείται ότι φέρει ευθύνη για την τραγωδία και τονίζει πως «σε καμία περίπτωση το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος δεν διενεργούσε ρυμούλκηση προς τις τουρκικές ακτές» και πως αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι το στίγμα βύθισης του σκάφους βρίσκεται δυτικότερα από το στίγμα εντοπισμού του, δηλαδή με κατεύθυνση την ελληνική περιοχή.

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΟΚ.

Ο Νασίμ Λομανί, μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών μεταφέρει σοκαριστικές καταγγελίες για το λιμενικό από τις μαρτυρίες των διασωθέντων προσφύγων.

Τις μαρτυρίες των 16 προσφύγων από το Αφγανιστάν και τη Συρία που σώθηκαν από την τραγωδία στο Φαρμακονήσι μετέφερε μέσω του Κόκκινου ο Νασίμ Λομανί, μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών που έχει αναλάβει την περίθαλψή τους.

 

ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.

Η βάρκα των προσφύγων είχε σχεδόν φτάσει στις ελληνικές ακτές όταν τους εντόπισε το ελληνικό λιμενικό. Οι λιμενικοί έδεσαν τη βάρκα πάνω στο σκάφος προκειμένου να τους επαναπροωθήσει παράνομα πίσω στη Τουρκία. Όπως προκύπτει τα σκάφος έτρεχε με τόσο μεγάλη ταχύτητα που έσπασε το σκοινί που κρατούσε τη βάρκα. "Ο κόσμος σχεδόν σκορπιζόταν στη θάλασσα. Στο πρώτο χτύπημα τρύπησε η βάρκα των προσφύγων και γέμισε νερό και τότε άρχισαν να πέφτουν τα παιδιά στη θάλασσα" λέει ο Νασίμ Λομανί επικαλούμενος τις μαρτυρίες των διασωθέντων που έφτασαν στο Πειραιά.

«Τους απωθούσαν και δεν τους άφηναν να μπουν μέσα στη βάρκα του λιμενικού. Μια γυναίκα είπε πως ενώ κρατούσε το πόδι ενός λιμενικού για να μπει μέσα στη βάρκα, αυτός τη κλωτσούσε και την πέταξε μέσα στη θάλασσα και πέταξε και το μωρό από την άλλη πλευρά". Οι λιμενικοί "έσβησαν το προβολέα που είχαν αναμμένο εκείνη την ώρα για να μην φαίνεται από τις τουρκικές ακτές τι συνέβαινε μέσα στη θάλασσα" λέει ο κ. Λομανί.

 

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ.

Να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές και όχι σύνορα καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της η Διεθνής Αμνηστεία, μετά την τραγωδία με τους πρόσφυγες στο Φαρμακονήσι.

Παράλληλα, ζητεί από τις ελληνικές αρχές να ξεκινήσουν διεξοδική, διαφανή και ανεξάρτητη έρευνα και να φέρουν στο φως τις συνθήκες, υπό τις οποίες χάθηκαν ζωές στο Αιγαίο, καθώς και να ασκήσουν δίωξη στους υπαιτίους.

Η οργάνωση καλεί την ελληνική κυβέρνηση να διερευνήσει όλους τους ισχυρισμούς για συλλογικές απωθήσεις και κακομεταχείριση στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία και στο Αιγαίο, και ζητεί να ασκηθούν δίωξη στους αξιωματούχους που εμπλέκονται. Έρευνα σε βάθος  ζητά η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ του ΟΗΕ.

 

O ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ.

Με απόφαση που έλαβε χθες το βράδυ η γ.σ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο, ο υποψήφιος δήμαρχος που θα στηριχθεί στις εκλογές του Μαΐου για τον δήμο Ρόδου, θα είναι ο Γιώργος Υψηλάντης. Στη συνέλευση συμμετείχαν περίπου 120 άτομα και τα ονόματα που τέθηκαν σε συζήτηση αλλά και ψηφοφορία ήταν του Γιώργου Υψηλάντη και του Μπάμπη Ευθυμιάδη. Με διαφορά ψήφων γύρω στους 15 ο Γιώργος Υψηλάντης φαίνεται να λαμβάνει το πράσινο φως από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές. H πρόταση θα υποβληθεί για έγκριση στην Κ.Ε του κόμματος αλλά θεωρείται ότι θα γίνει αποδεχτή. Ένα σημείο που μέτρησε είναι ότι ο Γιώργος Υψηλάντης ήδη έχει προχωρήσει στη συγκρότηση ανοιχτού ψηφοδελτίου και είναι σχεδόν έτοιμος για την προεκλογική μάχη.

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

Ερώτηση με θέμα: «Να στελεχωθούν άμεσα με το κατάλληλο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης και οι στρατιωτικές μονάδες στο Καστελλόριζο» κατάθεσε ο βουλευτής Δωδ/σου Δ. Γάκης.

Την Ερώτηση, συνυπογράφουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, συντονιστής της ΕΕΚΕ για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και Ανδρέας Ξανθός και Νίκος Μιχαλάκης, συντονιστής και μέλος της ΕΕΚΕ για το υπουργείο Υγείας του κόμματος, αντίστοιχα. Ειδικότερα ερωτώνται οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Υγείας.

1.  Γιατί παραμένουν υποστελεχωμένες οι δομές υπηρεσιών Υγείας στο Καστελλόριζο;

2.  Γιατί πραγματοποιούνται αποσπάσεις από τις υποστελεχωμένες δομές του ΕΣΥ ακριτικών περιοχών; Με ποιά κριτήρια προχώρησαν οι αποσπάσεις του προσωπικού από το Καστελλόριζο σε άλλες μονάδες; Σε ποιά μέτρα προτίθενται να προβούν για μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα;

3.  Πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της εύρυθμης λειτουργίας του ΠΠΙ Μεγίστης; Και αν προτίθενται να προχωρήσουν άμεσα στην πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού  προσωπικού στο Πολυδύναμο Ιατρείο Μεγίστης, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του πληθυσμού και τον κανονισμό.

 

ΛΙΛΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ‘’ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ  ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΩ‘’.

Να μην ενταχθούν τα κτηματολόγια Ρόδου και Κω στην εταιρία «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ» ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση αυτό θα είναι καταστροφικό για τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους μικροϊδιοκτήτες.

Η παράταξη μάλιστα η οποία θα φέρει και το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο του Σαββάτου, (Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει στοιχειώδη υποχρέωση, σύμφωνα με τη Λαϊκή Συσπείρωση, όχι μόνο να εκφράσει την κάθετη αντίθεσή του για στους συγκεκριμένους σχεδιασμούς αλλά και να προβάλει τις άμεσες ανάγκες για την καλύτερη λειτουργία τους. Ανάγκες που έχουν να κάνουν με την παρουσία μόνιμου κτηματολογικού δικαστή) ζητά να υπάρξει συντονισμός δράσεων ώστε να αποτραπεί η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που θα το προβλέπει.

Ειδικότερα η επικεφαλής της παράταξης, Λίλα Καφαντάρη επισημαίνει ότι: «η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στις καταιγιστικές εξελίξεις που ακολουθούν οι κυβερνήσεις, στην πολιτική γης, τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα σήμερα σε περίοδο βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης. Ταυτόχρονα συνδέεται άμεσα με τις εκποιήσεις ακινήτων του δημόσιου τομέα, που στην περιοχή της Ρόδου και της Κω, οι εκχωρήσεις στο ΤΑΙΠΕΔ έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις, συνδέεται με τα υποθηκευμένα ακίνητα των εργαζομένων από τις τράπεζες και τους πλειστηριασμούς της κατοικίας των λαϊκών οικογενειών, συνδέεται με την λεγόμενη «αντικειμενική» αξία των ακινήτων, με τα χαράτσια. Καθώς  και με το νέο χωροταξικό για τον τουρισμό που δίδει «γη και ύδωρ» στους επιχειρηματικούς ομίλους.

 

Γ. ΖΩΓΡΑΦΙΔΗΣ    ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Καλεσμένος της ΕΡΑ Ρόδου και των δημοσιογράφων Ρένας Βενιανάκη και Διαμαντή Διαμαντή ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Κόκκινου, ο πρώην επόπτης εργασίας Γιώργος Ζωγραφίδης. Μίλησε για όλα, από τις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές μέχρι την παρουσίαση του νέου βιβλίου του "Αλίκτυπα του Αιγαίου" που θα παρουσιαστεί την 1η Φεβρουαρίου στις 18.30 στην αίθουσα "Καλλιπάτειρα" των εκπαιδευτηρίων "Ροδίων Παιδεία". Ο κ. Ζωγραφίδης μίλησε, για τους πολιτικάντηδες και τους δημαγωγούς που αποκλείουν όσους θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στα κοινά.

Αναφέρθηκε σε διαχειριστές που το μόνο που κάνουν είναι να περιφέρονται στα πανηγύρια και στις κηδείες. Τάχτηκε υπέρ της λειτουργίας ξεχωριστής περιφέρειας στην Δωδεκάνησο και δήλωσε ότι θα μείνει μέχρι τέλους στο πλευρό του Χαράλαμπου Κόκκινου. Αν η Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ο κ. Ζωγραφίδης, κάνει άλλη επιλογή στην περιφέρεια, θα πρέπει να συζητήσει μαζί μας, να ακούσει την άποψη μας. Διαφορετικά θα καταγγείλω αυτήν την διαδικασία, πρόσθεσε.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩ.

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ‘’ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ’’.

Η δημιουργία μιας νέας δημοτικής πολίτικης κίνησης εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών είναι θετική είδηση’’ τονίζει  η Γραμματεία της  Συμπαράταξης Ελπίδας καλωσορίζοντας  τη νέα δημοτική Κίνηση ΔΙΕΣΗ, στη κοινή προσπάθεια ‘’για αλλαγή του τοπικού μοντέλου παραγωγής διανομής και ανάπτυξης, ευχόμενη επιτυχία.’’

‘’Νέοι συνδημότες μας’’ συμπληρώνει  στη σχετική επιστολή‘’ που συνειδητοποιούν την αξία και την ανάγκη της συμμετοχής στα τοπικά κοινά και την κρισιμότητα των δημοτικών εκλογών συγκροτούν μια νέα συλλογικότητα πέρα αλλά και δίπλα στις υπάρχουσες, μπορούν και πρέπει να δώσουν την δική τους ζωντάνια και την δική τους ώθηση στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της αυτοδιοίκησης σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Δήμο και την κοινωνία μας.’’

Τα μέλη της Γραμματείας της Συμπαράταξης εκτιμούν ότι ως παράταξη εκ των πραγμάτων υποχρεούνται να διερευνήσουν την συνεργασία με τις τοπικές δημοτικές κινήσεις και χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς ιδεολογικές περιχαρακώσεις με μόνο στόχο την δημιουργία μιας άξιας λόγου ηγετικής δημοτικής αρχής για την κρίσιμη δημοτική 5-ετία 2014-2019.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ‘’ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΙΓΛΗ’’.

‘’Καμία ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας και της ελάσσονος μειοψηφίας ως απόρροια της μηνυτήριας αναφοράς του Γ. Κυρίτση δεν υφίσταται’’, αναφέρει  το γραφείο τύπου του δήμου απαντώντας στο δημοσίευμα του ΣΤΑΘΜΟΥ  σχετικά με την άσκηση δίωξης κατά του δημάρχου και συμβούλων που ψήφισαν τη παραχώρηση της ‘’Αίγλης’’.

‘’Η δεδομένη πολιτική ανυπαρξία και η επερχόμενη διάλυση του συνονθυλεύματος της παράταξης του κ. Κυρίτση που θα επικυρωθεί με την εκλογική διαδικασία του Μαΐου τους οδηγεί στα γνωστά μονοπάτια της παραπληροφόρησης, της κατασυκοφάντησης και της δικολαγνείας με μοναδικό στόχο να πλήξουν την ακεραιότητα του Δημάρχου και των στελεχών της παράταξης της Δημοτικής Αρχής..’’, αναφέρεται μεταξύ άλλων εξηγώντας στη συνέχεια ότι η μηνυτήρια αναφορά του Γ. Κυρίτση και των Συμβούλων του αφορά στην λειτουργία της ΕΔΗΚ (Κινηματογράφος – Αίγλη) το 2011 και όχι όπως αφήνεται να εννοηθεί στην απόλυτα σύννομη λειτουργία υπό την ευθύνη της Κοιν.Σ.Επ.

 

«ΕΥΦΡΑΙΝΕΙΝ» και της Κοιν.Σ.Επ. «Ορφέας» από το 2012.

Πολύ σύντομα, καταλήγει το γραφείο τύπου  θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη ως κοινοί συκοφάντες και στον Κωακό λαό να εξηγήσουν πως και γιατί αυτή η επιχείρηση έφτασε να έχει χρέη άνω των 250.000€, πως μεθόδευσαν την απόλυση των εργαζόμενων αντί για τη μεταφορά τους στο Δήμο και πως λειτουργούσε η καθημερινή διαχείριση των εισπράξεων της επιχείρησης.

 

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘’ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012 ΑΨΥΧΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ’’

‘’Η δημοτική μας αρχή εφαρμόζει το τυπικό της ειδικής σύγκλισης αλλά επί της ουσίας του δεν θέλει να γίνει συζήτηση επί του θέματος για πολιτικούς λόγους στενών αντιλήψεων και πρακτικών του παρελθόντος, ‘’υπογραμμίζει  η Συμπαράταξη Ελπίδας με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο  για  τον ισολογισμό του 2012.

‘’Το 2012’’ προσθέτει η παράταξη της μειοψηφίας’’είναι η τρίτη δύσκολη μνημονιακή περίοδος του Δήμου μας και θα ήταν πολύ χρήσιμο να είχαμε νηφάλια κριτικά συμπεράσματα από την διαχειρίστρια δημοτική αρχή.

Αντί αυτής της προσέγγισης ακολουθείται η πεπατημένη.

Τυπική αντιμετώπιση του ισολογισμού-απολογισμού μέσα από άψυχη παράθεση αριθμητικών δεδομένων 3 σελίδων! Λείπουν τα συνοδευτικά στοιχεία που κάνουν κατανοητή την έκθεση. Είναι κρίμα γιατί τέτοια στοιχειά υπήρχαν στον αντίστοιχο του 2011που αδικαιολόγητα λείπουν τώρα!.

 Άλλοι Δήμοι (ελάχιστοι δυστυχώς) αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του εσωτερικού τους οικονομικού μηχανισμού έχουν εφαρμόσει την πρακτική του εσωτερικού ελεγκτή που παρακολουθεί την χρονική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών και των δεικτών βάσει των οποίων βγαίνουν διαχειριστικά και πολιτικά συμπεράσματα. Γιατί; Διερωτάται η Συμπαράταξη Ελπίδας αποδίδοντας ευθύνες και στη μείζονα μειοψηφία στον βαθμό που περιορίζεται στην apriori απορριπτική συμμετοχή της.

 

ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΟΥ FINAL FOUR ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

Με επιστολή της προς το Δήμαρχο Κω, Κώστα Καΐσερλη η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναθέτει και επισήμως τη διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλου Ελλάδας Γυναικών στο νησί της Κω.

Τόσο η εκπληκτική πορεία της Γυναικείας Ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Ιπποκράτη όσο και η ανάληψη της διοργάνωσης του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών από το Δήμο της Κω αποτελούν για το νησί πρωτόγνωρες εμπειρίες και δημιουργούν τις απαραίτητες συνθήκες και τα κίνητρα περαιτέρω ανάπτυξης και επένδυσης στον αθλητισμό.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος της Κω σε συνεργασία με την ΕΟΚ και τη Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. «Ιπποκράτης Kos Hotel» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και τα κορίτσια μας, ευχόμαστε, να στεφθούν Κυπελλούχοι Ελλάδος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54