Π. Καμμένος: Να δούμε την ΕΡΤ ως θέμα Δημοκρατίας - video

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τα προεδρεία της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ για το θέμα της ΕΡΤ. Αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Συναντηθήκαμε με τα προεδρεία της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ για το μεγάλο θέμα της ΕΡΤ. Είναι σημαντικό να δούμε την ΕΡΤ, όχι ως μια υπόθεση διεκδίκησης κάποιων εργαζομένων που πετάχτηκαν στο δρόμο παράνομα και αντισυνταγματικά, αλλά ως θέμα Δημοκρατίας.» σημείωσε στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος.

 

Ως κοινοβουλευτικό κόμμα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από την ημέρα που παράνομα και αντισυνταγματικά έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ δεν έχουμε τη δυνατότητα της δωρεάν ενημέρωσης του ελληνικού λαού.» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συμπληρώνοντας ότι «κάθε φορά που πρέπει να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό πλέον, πρέπει να πληρώσουμε και να ζητήσουμε την αναμετάδοση της πληροφορίας, που δεν γίνεται»

 

«Συνεχίζουμε και στηρίζουμε το εμπάργκο απέναντι σε αυτό το μόρφωμα ρουσφετιού που έχει φτιάξει η κυβέρνηση, κλείνοντας τη δημόσια τηλεόραση και το δημόσιο ραδιόφωνό όχι για οικονομικούς λόγους - διότι η ΕΡΤ ήταν κερδοφόρα και προσέφερε στον εθνικό προϋπολογισμό - αλλά προκειμένου να ελεγχθεί η πληροφόρηση, να ελεγχθεί ουσιαστικά η Δημοκρατία.», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29/01/2014 - 20:35

Πολυμέσα