«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου ούτε προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Απλώς, θέλω να πω ότι ήταν εκ παραδρομής και όχι προϊόν εσκεμμένης φοροδιαφυγής, καθώς αν ήταν, θα ήταν όντως αδίκημα», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δεν υπήρξε εσκεμμένη φοροδιαφυγή υποστηρίζει ο Παύλος Χαϊκάλης

Δεν υπήρχε σκέψη φοροδιαφυγής εκ μέρους του, υποστήριξε σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης αναφορικά με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του από το ΣΔΟΕ για απόκρυψη ποσού 55.000 ευρώ.  «Άλλο να βρίσκεσαι κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων σκόπιμα και άλλο εκ παραδρομής να μην έχεις υποβάλει ένα παραστατικό» ανέφερε προσθέτοντας πως το θέμα πήρε διαστάσεις διότι είναι πολιτικό πρόσωπο.

 

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου ούτε προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Απλώς, θέλω να πω ότι ήταν εκ παραδρομής και όχι προϊόν εσκεμμένης φοροδιαφυγής, καθώς αν ήταν, θα ήταν όντως αδίκημα», συμπλήρωσε προσθέτοντας ότι έχει μιλήσει με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξηγώντας του«ότι ήταν απλώς μια δουλειά που δεν έχει ολοκληρωθεί, διότι το διαφημιστικό δεν προβλήθηκε στην Αθήνα και εκείνο το διάστημα είχα προσωπικά προβλήματα, λόγω χωρισμού, είχα περιοδεία στην επαρχία και φόρτο εργασίας και ξεχάστηκα». Σε χθεσινές του δηλώσεις ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνιζε ότι εδώ και έξι μήνες είχε έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ  και η  αποσπασματική δημοσιοποίηση του ονόματός τους ενέχει πολιτική σκοπιμότητα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54