Liverpool FC: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα περπατήσουν ποτέ μόνοι»

«Δικαιοσύνη για τους 96», έγραφε πανό που έκανε την εμφάνισή του στο "Γ. Καραϊσκάκης" με σαφή αναφορά στην τραγωδία του Χίλσμπορο και τους 96 νεκρούς οπαδούς της Λίβερπουλ. Ένας μπλόγκερ ανέβασε σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του και η φωτογραφία αυτή να αναπαράγεται από τον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Λίγο αργότερα (και αφού είχε προηγηθεί η επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Γιουνάιτεντ), η Λίβερπουλ έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Twitter πως «οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα περπατήσουν ποτέ μόνοι», φιλοξενώντας μάλιστα σχετικό κείμενο που υπογραμμίζει το δέσιμο μεταξύ των φίλων του Ολυμπιακού και της Λίβερπουλ.

«Όταν η Λίβερπουλ συναντήσει τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι στο Guinness International Champions Cup στο Σικάγο, μην αιφνιδιαστείτε εάν το περισσότερο χειροκρότημα από τους οπαδούς της Λίβερπουλ πάει στους υποστηρικτές της ελληνικής ομάδας», αναφέρεται μεταξύ άλλων, με το κείμενο να κάνει εκτενή αναφορά στους δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους φανς των δύο ομάδων από το 2004 και μετά που έπαιξαν στο Champions League.

Πηγή: Sport24.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54