46 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από την ηγεσία τους να αλλάξει θέση και να υποστηρίξει το Δημάρχο Ικαρίας

 

Για το διχασμό που έχει προκαλέσει η εκ νέου υποψηφιότητα του απερχόμενου Δημάρχου Ικαρίας Χ. Σταυρινάδη, στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε γράψει πρόσφατα (ΕΔΩ). Για την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι αρνητική για υποστήριξη του δημάρχου, υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο σε τοπικά ΜΜΕ (ακούστε το ΕΔΩ).


Η εξέλιξη είναι ότι 46 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από οργανώσεις της Αθήνας και με καταγωγή από την Ικαρία, τάσσονται στο πλευρό όσων επιθυμούν τη στήριξη Σταυρινάδη.

Η επιστολή χωρίς τις υπογραφές - ονόματα των 46, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας και είναι η ακόλουθη:




 

Προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα
Προς τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

 
Ανακοίνωση
Σε σχέση με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της Ικαριακής κοινωνίας από μεθοδεύσεις και αποφάσεις που αναφέρονται στις εκλογές του Μάη για την τοπική αυτοδιοίκηση και το πρόσωπο που πρέπει να επιλέξουμε και να στηρίξουμε,ομάδα ικαριωτών που ζουν στην Αθήνα και δραστηριοποιούνται μέσα από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε περιοχές της Αθήνας θεωρούν ότι πρέπει να παρέμβουν και να τοποθετηθούν απέναντι στην κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί.
Γνωρίζοντας την διαχείριση του όλου θέματος και την απόφαση που έχει πάρει η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Ευδήλου Ικαρίας συμφωνούμε απόλυτα και κάνουμε γνωστό ότι για υποψήφιο δήμαρχο Ικαρίας στηρίζουμε τον σημερινό δήμαρχο Ικαρίας Χριστόδουλο Σταυρινάδη, τον οποίο υποστηρίξαμε και βοηθήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και ξεκαθαρίζουμε ότι θα συμμετάσχουμε στο ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσει για να διεκδικήσει την ψήφο του λαού της Ικαρίας στην εκλογική μάχη του Μάη.
Την πρόταση αυτή στηρίζουν 46 συμπατριώτες μας μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε οργανώσεις της Αθήνας
Αθήνα 4-3-2014

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05/03/2014 - 10:32