Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας. Γιορτάζουμε και το στηρίζουμε

Γλέντι "γενεθλίων", αλλά και της απαραίτητης ενίσχυσης για τη συνέχιση της προσφοράς του κάνει τοΚοινωνικό Ιατρείο Αθήνας. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:


 "Ένα χρόνο προσφοράς σε άνεργους και ανασφάλιστους συμπληρώνει το  Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αθήνας στην οδό Κάνιγγος. Αλληλέγγυοι γιατροί, ψυχολόγοι, φαρμακοποιοί και όλοι οι άλλοι εθελοντές του αγωνίζονται μαζί με τους ασθενείς για τη δωρεάν πρόσβαση όλων στις δημόσιες δομές υγείας, χωρίς αποκλεισμούς.

   Ενα χρόνο μετά, το ΚΙΦΑ γιορτάζει και μας καλεί να το ενισχύσουμε. Στις σημερινές συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης στο κέντρο της Αθήνας, τώρα που οι ανασφάλιστοι και οι άνεργοι αυξάνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, τώρα που ούτε οι ασφαλισμένοι δεν έχουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσει να προσφέρει ιατρική και φαρμακευτική πρωτοβάθμια περίθαλψη σε όσους τη χρειάζονται και έχουν αποκλειστεί από τις δημόσιες δομές υγείας.

    Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 9 μμ, γλεντάμε στην «Ταβέρνα της Κοτταρούς» στον Κολωνό και ενισχύουμε οικονομικά το ΚΙΦΑ".  

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 20 Ευρώ, «Ταβέρνα της Κοτταρούς» Κολωνός, Αγ. Σοφίας 43, 1η παράλληλη της Κων/λεως κάτω από τις γραμμές του τρένου, τηλ. 210 5120682
 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54