Επίθεση στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τους Ιδιοκτήτες Ακινήτων

Σε  κατά  μέτωπο επίθεση, προς το υπουργείο Δικαιοσύνης στρέφεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων , με  αφορμή τη μετατροπή του   Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, στον τομέα  των  μισθώσεων ακινήτων, που έχει κατατεθεί στη Βουλή και είναι σε δημόσια διαβούλευση μέχρι της 28 του μήνα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι  ρυθμίσεις που προτείνονται, από τη  νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής, εκτιμά η Πανελλήνια Ομοσπονδία, οδηγούν  τον κλάδο των μισθώσεων 20 χρόνια  πίσω,  επιβραβεύοντας  με τις προτεινόμενες  νέες  ρυθμίσεις, τους κάθε είδους κακοπληρωτές, τους λεγόμενους επαγγελματίες «φεσατζήδες» στη γλώσσα της αγοράς.
 
Τα  μέτρα αυτά, επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, θα έχουν ως πρακτικό αποτέλεσμα, την αύξηση του χρόνου  έξωσης τέτοιων «ενοικιαστών», από δύο έως έξη μήνες στη διαδικασία προσωρινής διαταγής και ένα χρόνο μέχρι να φθάσει σε ακροατήριο δικαστηρίου.  
 
Παράλληλα εξηγούν τα δικαστικά έξοδα των ιδιοκτητών διπλασιάζονται, ενώ  η τακτική της κατηγορίας αυτής των ενοικιαστών είναι, να  βρίσκονται πάντα υπό έξωση και  να μεταστεγάζονται σε κατοικίες, γραφεία, και καταστήματα,  με  σταθερή πρόθεση να μη πληρώσουν  κανένα ενοίκιο, λογαριασμό, και κοινόχρηστα.  
 
Θόδωρος  Βαρίκος.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26/03/2014 - 19:20