Χαλκίδα: Πέταξαν δυναμιτάκια στο γραφείο του Κεδίκογλου

"Εκρηκτικό" ήταν το πέρασμα διαδηλωτών, έξω από το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου στη Χαλκίδα, χτες Τρίτη, στα πλαίσια της απεργιακής διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη": «Την οδό Νεοφύτου διέσχισε και πάλι το συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου με προορισμό το γραφείο του Κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, όπου έπεσαν ξανά δεκάδες δυναμιτάκια.Την τιμητική του, όμως, σήμερα είχε και ο Συμεών Κεδίκογλου. Δεύτερη στάση έκαναν εκεί οι διαδηλωτές, αλλά δεν πέταξαν δυναμιτάκια, για να μην την πληρώσουν οι διερχόμενοι από το πεζοδρόμιο της Eλ. Βενιζέλου. Oι καθηγητές της EΛME, όμως, αφιέρωσαν τραγούδι στο νέο υφυπουργό Παιδείας».


Eπίσης, η ίδια εφημερίδα, αναφέρει ότι το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.
Για το σκοπό αυτό, ναυλώνει λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους διαδηλωτές στην Αθήνα και θα αναχωρήσουν από το Βούρκο στις 5 το απόγευμα.


Πηγή: http://www.egnomi.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17/07/2013 - 08:58