"Σποροφύλακες" στην Καλαμάτα

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για τους σπόρους θα εξελιχθεί στην Καλαμάτα. Όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές:


"Ο Απρίλης μπήκε , οι παπαρούνες άνθησαν, τα χελιδόνια άρχισαν να χτίζουν τις θερινές τους οικίες και εμείς σε δουλεία να βρισκόμαστε....

-Σήμερα Τετάρτη 2 Απρίλη, σηκώνουμε τα μανίκια και συναντάμε τους ΣΠΟΡΟΦΥΛΑΚΕΣ στο παταράκι μας για να πακετάρουμε πολύτιμα σποράκια για την 6 μεσσηνιακή ανταλλαγή σπόρων που θα γίνει στις  13 Απρίλη.

-Αύριο Πέμπτη 3 Απρίλη το Προσεχώς συμμετέχει με δραστηριότητες για σχολεία στην γιορτή της Ανακύκλωσης που διοργανώνει η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καλαμάτας .


Ενώ παράλληλα την Πέμπτη το πρωί μια άλλη ομάδα του Προσεχώς οι citygreeners θα φιλοξενηθούν από το ΣΥΦΑΜΕΑ στο Κέντρου Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Υποστήριξης, Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες (Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.με Α.) για να φυτέψουν όλοι μαζί στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

-Ενώ τη Κυριακή μπορεί το πρατήριο και το καφενείο του Προσεχώς να παραμένει κλειστό, η ομάδα του όμως είναι ξύπνια από νωρίς...καθώς συμμετέχουμε στην ημέρα καθαρισμού "Let's do it " και στηρίζουμε τον καθαρισμό της  πλατείας Όθωνος που διοργανώνει το ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  και έπειτα ανεβαίνουμε όλοι μαζί στην ταράτσα του κέντρου για να κατασκευάσουμε παρτέρια και να φυτέψουμε!!!!

ΟΙ δράσεις είναι ανοιχτές και η βοήθειά σας είναι παραπάνω από πολύτιμη....
Για παραπάνω πληροφορίες , προτάσεις και ιδέες μας βρίσκεται στο καφενείο του συνεταιρισμού ( Σφακτηρίας 10) καθημερινά πλην Κυριακής και στο τηλ 2721 402442.


Και όπως σας ξεναείπαμε...ο Απρίλης μπήκε, οι παπαρούνες άνθισαν, τα χελιδόνια ήρθαν και εμείς είναι καιρός να πρασινίσουμε την πόλη!!!!">



 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54