Οι Θρυλικές γοργόνες σήκωσαν την κούπα μέσα στη Φλωρεντία!

Μετά από μία σπουδαία εμφάνιση και μέσα στη Φλωρεντία η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, κατάφερε να επικρατήσει της οικοδέσποινας Φιρέντσε με 10-9 και να κατακτήσει το Len Trophy. Πρόκειται για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του τμήματος. Την γυναικεία ομάδα πόλο του πειραϊκού συλλόγου έσπευσαν να συγχαρούν η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

 

Συγκλονιστική η Αυστραλή, Μπρόνγουϊν Νοξ, η οποία έκλεψε την μπάλα στην άμυνα και με κούρσα έως το αντίπαλο τέρμα πήρε παραμάζωμα δύο παίκτριες των γηπεδούχων για να διαμορφώσει με ψύχραιμο πλασέ το 10-9, 23 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τις παίκτριες της ομάδας Πόλο Γυναικών του συλλόγου μας, για την κατάκτηση του Len Trophy! Μας έκαναν υπερήφανους! Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού αυτού τροπαίου είναι μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό μας! Είναι μία ακόμη μεγάλη χαρά για όλη την οικογένεια του Θρύλου! Είναι μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα!» ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ. 

Συγχαρητήρια όμως και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία με ανακοίνωσή της στο Facebook σημειώνει:

«Τα χρυσά κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έγραψαν ακόμα μία λαμπρή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του Θρύλου μας. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας χάρισε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού».

Με πληροφορίες από Ναυτεμπορική, sport-fm.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06/04/2014 - 08:02