Sms προς τον Ηλιόπουλο: «Χτύπησα με το αυτοκίνητο Πακιστανό και τον παράτησα»

«Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ». Αυτό το ανατριχιαστικό μήνυμα αγνώστου αποστολέα το οποίο δέχθηκε στο κινητό του στις 2/6/2012 ο προσωρινά κρατούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, προστέθηκε στα στοιχεία της δικογραφίας. 

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες οκληρώνονται οι ανακρίσεις για την επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη με τις απολογίες άλλων δύο προσώπων, ενώ ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των δύο κατηγορουμένων που είχε κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτριών και δεν εμφανίστηκε.

Τέλος, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας απολογούνται συμπληρωματικά ο Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα και ο συγκατηγορούμενός του, ως συνεργός, Γ. Καλαντζόγλου. Με αυτές οι ανακρίτριες θα προχωρήσουν στο τελικό στάδιο που αφορά το σκέλος της υπόθεσης που έχει σταλεί στη Βουλή για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09/04/2014 - 20:48