"Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή" δηλώνει ο Παναγιώτης Μπαλτάκος

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νεου κόμματος θέτοντας ως ορόσημο τις ευρωεκλογές, αφησε με συνέντευξή του στην Realnews, ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης. «Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημάνει και τον αποκλεισμό μου από μια τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα» είπε ο Τάκης Μπαλτάκος προσθέτοντας ότι δεν ήταν ο μόνος που είχε σχέση με την Χρυσή Αυγή. «Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με τη Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του» ανέφερε.

 

Επαναλαμβάνοντας ότι ένστολοι και εκκλησία είναι πυλώνες του έθνους ο Τάκης Μπαλτάκος χαρακτήρισε ως λάθος ενδεχόμενη κεντρώα στροφή της ΝΔ.

«Το πρόβλημα δεν είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα να μετατραπεί σε κεντρώο, δηλαδή η ΝΔ να γίνει νέο ΚΟΔΗΣΟ. Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά. Η ισχύς εν τη ενώσει».

Ερωτηθείς εάν επιμένει στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, ανέφερε ότι δεν επιθυμεί συνεργασία με την ηγεσία
«Όχι με αυτούς. Θέλω του 500.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που δεν είναι ναζί».

Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, είπε ακόμα ότι μετά το βίντεο Κασιδιάρη και την παραίτησή του, τον προσέγγισε κόμμα της Δεξιάς και του πρότεινε να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής με το συνδυασμό του, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Αναφορικά με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, όπως ανέφερε, αν και είναι «πολύ στενοί φίλοι» δεν μίλησαν στο τηλέφωνο. «Δεν χρειαζόταν. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ο ένας τον άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: In.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13/04/2014 - 18:02