Άγριο έγκλημα στην Κω

Άγριο έγκλημα  σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες, σε κατοικία στο Πλατάνι της Κω με θύμα 43χρονη Ρουμάνα.
Την άτυχη γυναίκα, που πρώτος αντίκρισε - σύμφωνα με ισχυρισμό του ιδίου- σε λίμνη αίματος να φέρει θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι στη καρωτίδα, ο  43χρονος σύντροφος της, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επέστρεψε λίγο μετά τη 1.30 περίπου από την εργασία του για να  δει τι συμβαίνει αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Ο 43χρονος, που ισχυρίζεται ότι το πρωί που έφυγε για τη δουλειά η σύντροφος του ήταν σε καλή κατάσταση, διαμένει στη Κω σχεδόν 20 χρόνια και εργάζεται σε επιχείρηση στην οποία και η άγρια δολοφονημένη γυναίκα εργάζονταν περιστασιακά εδώ και 20 μέρες

Το ζευγάρι συζούσε στο ίδιο σπίτι και είχαν σχέση και πριν από ένα χρόνο, προτού φύγει η  γυναίκα για τη Λιβαδειά. Όταν επέστρεψε αποφάσισαν να μείνουν μαζί και ο 43χρονος είχε προτείνει στον εργοδότη του  να της προσφέρει εργασία. Και σήμερα όταν χρειάστηκε να την ειδοποιήσει για δουλειά εκείνη δε σήκωνε το τηλέφωνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγε στο σπίτι τους  όπως δήλωσε γιατί ανησυχούσε.

Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας ανακρίνεται από τους άνδρες της  Ασφάλειας Κω ενώ αύριο θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή στη 43χρονη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54