Βόμβα Αδωνι για Μύκονο: "Αν ο Δήμος έχει τα χρήματα, θα αλλάξω τον νόμο ώστε να φτιάξετε νοσοκομείο"

Αναδημοσίευση είδησης από το http://www.cyclades24.gr και τη συνεργασία του με το http://www.mykonospress.gr

Τίτλος της αναδημοσίευσης είναι ο πρωτόλειος.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.



"Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο υπουργός υγείας κ. Α. Γεωργιάδης στο site που συνεργαζόμαστε στη Μύκονο, mykonospress. Kατά την διάρκεια της συνέντευξης ο υπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις μας αναφέρθηκε αρχικά στα προβλήματα που πλήττουν το Κ.Υ. Μυκόνου και γενικότερα όλο το χώρο της υγείας στην νησιωτική Ελλάδα.

Αναφέρθηκε επίσης σε νομοθετικές ενέργειες στις οποίες ήδη έχει προχωρήσει το υπ. υγείας, σε σχέση με την θέσπιση κινήτρων για την κάλυψη θέσεων από ιατρικό προσωπικό στα Κ.Υ. Ο υπουργός αναγνωρίζοντας την συμβολή της Μυκόνου στην ανάδειξη του εθνικού τουριστικού μας προιόντος,επισήμανε τον σημαντικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην εφαρμογή ιατρικών υπηρεσιών προς τους δημότες καθώς και την νομοθετική διευκόλυνση προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος διερευνήθηκε αν είναι εφικτή η ίδρυση νοσοκομείου στην Μύκονο καθώς είναι γνωστό οτι ο πληθυσμός της Μυκόνου την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνατε στο δεκαπλάσιο. Ο υπουργός προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση: “Εαν ο Δήμος Μυκόνου θέλει να χρηματοδοτήσει το νοσοκομείο του εγώ δεν θα τον σταματήσω. Ας έρθει κάποιος να μας πει ότι θέλει να φτιάξει νοσοκομείο στην Μύκονο και θα το χρηματοδοτήσει ο ίδιος και εγώ θα αλλάξω τον Νόμο! Αν τον Δήμο Μυκόνου τον εμποδίσει η νομοθεσία για την ανέγερση νοσοκομείου εγώ θα φτιάξω τον Νόμο ωστε να κάνετε νοσοκομείο".






 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54