φωτο από πρόσφατη εκδήλωση

"Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους εργαζόμενους που κρατούν την ΕΡΤ ανοιχτή"

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα ΜΜΕ, αναφέρονται στο ξήλωμα της επιγραφής της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι η ελεύθερη ΕΡΤ είναι η "πραγματική φωνή της κοινωνίας που αγωνίζεται".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 "Η κυβέρνηση, αφού κατέλαβε το Ραδιομέγαρο με τα ΜΑΤ και στέγασε σε αυτό τη Δ.Τ. , το κανάλι προπαγάνδας της μνημονιακής πολιτικής της, τώρα κατέβασε και τη φωτεινή επιγραφή που έγραφε ΕΡΤ, ελπίζοντας ότι θα αλλάξει και στη συνείδησή μας.


    Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά, ότι η ΔΗΜΑΡ έφυγε απο την κυβέρνηση (τον Ιούνη του 2013, ο κ. Καψής έφυγε απο υπουργός (πρόσφατα), αλλά οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ παραμένουν στις επάλξεις του αγώνα.


    Οπως και αν ονομάσει η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, το έκτρωμα με το οποίο αντικατέστητε την ΕΡΤ, είτε ΔΤ είτε ΝΕΡΙΤ,  το Ραδιομέγαρο, για εμάς θα εξακολουθεί να είναι ΕΡΤ και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους εργαζόμενους που κρατούν την ΕΡΤ ανοιχτή. Πραγματική φωνή της κοινωνίας που αγωνίζεται.


    Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ μέχρι το Ραδιομέγαρο να ξαναπεράσει στα χέρια τους και η ΕΡΤ να γίνει ξανά το κανάλι στο εύρος που είχε πριν τις 11 Ιούνη".

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18/04/2014 - 07:33