Φασιστική επίθεση στα γραφεία της Ανταρσύα στην Αθήνα

Φασιστική επίθεση στα γραφεία της Ανταρσύα στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα.
Πιο συγκεκριμένα οι δράστες, που όπως καταγγέλλει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, προέρχονται από τον χώρο της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν επίθεση στα γραφεία της δημοτικής κίνησης «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας» τα οποία στεγάζονται στον 5ο όροφο στην οδό Αιόλου 47.
 
 

Έσπασαν την εξωτερική πόρτα και έσκισαν τις αντιφασιστικές αφίσες του ισογείου, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν την εσωτερική πόρτα των γραφείων, αφήνοντας κηλίδες αίματος στην είσοδο και στην σκάλα. Ενώ, έγραψαν με σπρέι στην είσοδο την φράση: «Πέτρο ήρθαμε» αναφερόμενοι προφανώς στον υποψήφιο με την Ανταρσύα και συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρο Κωνσταντίνου.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα στα γραφεία

Φαίνεται ότι εγκαινιάζουν τη προεκλογική τους εκστρατεία για τον Δήμο της Αθήνας με φασιστικές επιθέσεις και απειλές κατά της αριστεράς. Αλώστε και στις προηγούμενες εκλογές είχαν επιτεθεί σε υποψηφίους της αριστεράς.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Καμιά φασιστική τρομοκρατία δεν μας σταματά. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στο πλευρό των εργαζόμενων της ΕΡΤ για να σώσουμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στο πλευρό των εργαζομένων.
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων και τους φασίστες στο πλευρό του εργατικού κινήματος.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Γειτονιές της Αθήνας μαζί με την ΚΕΕΡΦΑ δηλώνουν ότι θα συγκρουστούν με την ρατσιστική πολιτική των κυβερνήσεων που αναζητά στους μετανάστες τον αποδιοπομπαίο τράγο για τη χρεοκοπία των πολιτικών των μνημονίων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23/04/2014 - 23:34