To KKE για τον τραγικό θάνατο 13χρονου στο Ελληνικό


Σε σχολιασμό του τραγικού συμβάντος, προχώρησε το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, που επισημαίνει ότι: "Το τραγικό γεγονός με το θάνατο του 13χρονου αγοριού και το σοβαρό τραυματισμό της 9χρονης αδελφής του, σε λούνα πάρκ στην περιοχή του Ελληνικού, προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για το καθεστώς κάτω από το οποίο λειτουργούν ιδιωτικές υποδομές για μικρά παιδιά, όπως τα λούνα παρκ, οι παιδότοποι κ.α.

Επιπλέον, αναδεικνύει τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν σε δημόσιους και δωρεάν χώρους για παιδιά, με αποτέλεσμα η ψυχαγωγία και η διασκέδαση των μικρών παιδιών να γίνεται με σκοπό το κέρδος".


Mε άλλη ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει ότι: "Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, θα καταθέσει στεφάνι και θα κάνει δηλώσεις στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, την Πέμπτη 1 Μάη και ώρα 9 το πρωί προς τιμή των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών την Πρωτομαγιά του ’44.
    Στις 10.00 θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα, για την Εργατική Πρωτομαγιά".




 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28/04/2014 - 12:17