Έκθεση Φωτογραφίας από τον 10μηνο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ

Εργατική Πρωτομαγιά με εκδηλώσεις, πραγματοποιεί η Εργατική Λέσχη Ν.Ιωνίας - Υδραγωγείο, που σην ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Με αφορμή την Πρωτομαγιά, σας καλούμε σε Έκθεση Φωτογραφίας & Εκδήλωση για τα ΜΜΕ στην κρίση

Με αφετηρία την φετινή Πρωτομαγιά φιλοξενούμε στον χώρο της Λέσχης την Έκθεση Φωτογραφίας από τον 10μηνο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Ένας αγώνας απέναντι στην πολιτική του ΜΑΥΡΟΥ.

Επίσης, αγγίζουμε την κουβέντα, που έχει ήδη ανοίξει, για τα Μέσα Ενημέρωσης της εποχής μας. Στον αντίποδα των πλήρως διαπλεκόμενων μέσων μαζικής εξαπάτησης, δημιουργούνται σήμερα, ως αναγκαιότητα για να εκφραστεί το κομμάτι της κοινωνίας που αντιστέκεται, εναλλακτικά μέσα. Αυτοδιαχειριζόμενα, μη εμπορευματικά διαδικτυακά, έντυπα και ραδιόφωνα

Η έκθεση φωτογραφίας θα βρίσκεται στον χώρο μας από την Πέμπτη 1/5 μέχρι την Παρασκευή 9/5. Παράλληλα θα γίνονται:

* την Πέμπτη 1/5 από τις 20:30 και μετά: αφιέρωμα με Τραγούδια για την εργατική τάξη

* την Παρασκευή 9/5 στις 20:00: ανοιχτή Εκδήλωση – Συζήτηση με θέμα «Οικονομική Κρίση και ΜΜΕ. Τα συμβατικά μέσα και τα δίκτυα ¨αντιπληροφόρησης¨».

Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας “Υδραγωγείο”

Ελευθερίου Βενιζέλου 84, Τηλ. Επικοινωνίας: 6940 980 810, 6973 089 911

http://www.ydragogeio.gr , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30/04/2014 - 22:30