"Ποτέ ξανά άνεργη Πρωτομαγιά!"

Με κεντρικό σύνθημα την παραπάνω φράση, πραγματοποιείται αυτή την ώρα το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ νωρίτερα ξεκίνησε και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Συντάγματος.

Η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και την Ομόνοια έχει διακοπεί, ενώ κλειστός παραμένει και ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εργατική Πρωτομαγιά, κατατέθηκαν το πρωί στεφάνια στο Πολυτεχνείο και στο σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις

Μετ’ εμποδίων πραγματοποιούνται, εν τω μεταξύ, οι μετακινήσεις λόγω της συμμετοχής των εργαζόμενων στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα.

Συγκεκριμένα, σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον προαστιακό σιδηρόδρομο και για τον λόγο αυτό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό από Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ κανονικά θα κυκλοφορούν τραμ, ηλεκτρικός και μετρό.

Επίσης, δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη απεργία.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01/05/2014 - 15:07