Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ορεστιάδας

Έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα κατάσχεσαν οι Λιμενικοί Αλεξανδρούπολης και Μαρώνειας

Ένα ακόμη παράνομο φορτίο οστράκων εντόπισαν οι Λιμενικοί Μαρώνειας και Αλεξανδρούπολης και συνέλαβαν έναν 45χρονο οδηγό φορτηγού που τα μετέφερε με σκοπό την παράνομη διακίνησή τους στην αγορά. Τα στελέχη του Λιμενικού, σε έλεγχο που έκαναν στο όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος, βρήκαν 65 σάκους με όστρακα υπολειπόμενων διαστάσεων, συνολικού βάρους ενός τόνου και επτά κιλών, τα οποία είναι ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και διακινούνταν προς πώληση χωρίς παραστατικά. Ο άνδρας συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Το παράνομο φορτίο και το φορτηγό κατασχέθηκαν.  

 

Αλεξανδρούπολη: Θεατρική παράσταση από τον νομαρχιακό σύλλογο ΑΜΕΑ

Το θεατρικό έργο «Ζωή και…Φώτα» θα παρουσιαστεί στις 8 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για τρία μονόπρακτα που παρουσιάζονται από μέλη και εθελοντές του νομαρχιακού συλλόγου Έβρου των Ατόμων με Αναπηρία, με αφορμή την επικείμενη διεξαγωγή των ευρωπαϊκών αγώνων SpecialOlympics. Η σκηνοθεσία είναι του Σταύρου Δανάκη, η μουσική επιμέλεια του Οιωνού και η καλλιτεχνική επιμέλεια του Χαράλαμπου Μιχαηλίδη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις γνωριμίας με το Σύλλογο ΑΜΕΑ και  προβολή φωτογραφικού υλικού, ενώ στο χώρο θα υπάρχει διαδραστικός τοίχος για την άρση των προκαταλήψεων για την αναπηρία. 

 

Αλεξανδρούπολη: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Κωστή Γεωργίου

Έκθεση ζωγραφικής με έργα του Κωστή Γεωργίου εγκαινιάζεται απόψε, στις 8.30 μ.μ., στην ArtGalleryτης Αλεξανδρούπολης. Η έκθεση, με τίτλο Pixels, έχει παρουσιαστεί σε γκαλερί του Σικάγου και τώρα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει έργα τοπίων και μορφών, μικρών διαστάσεων, με το χαρακτηριστικό, εκρηκτικό σε χρώματα, ύφος του καλλιτέχνη. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι το τέλος του μήνα. Στη διοργάνωση συμμετέχει και η περιφερειακή ενότητα Έβρου.

 

Προεκλογική δραστηριότητα:  

Ορεστιάδα: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Β. Μαυρίδη

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή», με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Μαυρίδη, θα γίνουν σήμερα το βράδυ, στις 8.30 μ.μ. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας.

 

Λαϊκή Συσπείρωση: Ομιλία Τ. Βλισίδη και Σ. Δευτεραίου στις Φέρες

Στην πλατεία των Φερών θα μιλήσει στις 8 το βράδυ ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Βλισίδης. Στην ίδια προεκλογική εκδήλωση θα μιλήσει και ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σάββας Δευτεραίος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54