Η πραξικοπηματική πορεία από την Δ.Τ. στην (Ξε)ΝΕΡΙΤ (ηχητικό)

Την πραξικοπηματική λειτουργία της ΝΕΡΙΤ από την κυβέρνηση καυτηρίασαν με τον δικό τους τρόπο στο IONION FM και στην εκπομπή Αποκαλύψεις με τον Μάκη Νοδάρο, ο Εκπρόσωπος Δημοσιογράφων της ΕΡΑ Νίκος Τσιμπίδας  η Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Θεσσαλονίκης Ελευθερία Φαραντάκη και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Μαρινόπουλος.(ακούστε εδώ το ηχητικό με internet explorer).

 

«Πορευόμαστε με αξιοπρέπεια στον δύσκολο αυτό αγώνα και κρατάμε την ΕΡΤ ανοιχτή με δικά μας μέσα στέλνοντας το μήνυμα στην κοινωνία ότι θα πρέπει όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να αντιμετωπίσουμε εκείνους που έφεραν την φτώχεια στην χώρα μας και ισοπέδωσαν εργασιακά δικαιώματα , ρίχνοντας στην ανεργία χιλιάδες οικογένειες.»- ανέφερε ο Νίκος Τσιμπίδας.

«Με προσωπικό κόστος η πλειοψηφία των εργαζομένων της ΕΡΤ παραμένουμε με το κεφάλι μας ψηλά συμμετέχοντας στην ενημέρωση των πολιτών χωρίς να πληρωνόμαστε από κάπου . Η ΝΕΡΙΤ αποτελεί την ντροπή της χώρας. Την Ευρώπη γελάνε. Ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες και στην αποκατάσταση της αδικίας» - ανέφερε η Ελευθερία Φαραντάκη .

 

«Είμαστε και θα παραμείνουμε στις επάλξεις του αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε και τις δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά. Καταδικάζουμε το έκτρωμα – μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και τις πολιτικές της συγκυβέρνησης συνολικά» ανέφερε μεταξύ άλλων στο IONION FM ο Γιώργος Μαρινόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08/05/2014 - 15:29