Πάνος Καμμένος: Ο ελληνικός λαός να πάρει δύναμη από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ (βίντεο)

Απορίας άξιο χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος το πώς ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεσηκωθεί ακόμα με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 και τους δημοσιογράφους Νίκη Χατζηδημητρίου και Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη. Απορώ πόσοι δεν έχει σπάσει την τηλεόραση όταν μιλά ο κ. Σαμαράς, απορώ ποιος τον ακούει; υπάρχει ανθρωπος στην Eλλάδα που να πιστεύει αυτόν τον πρωθυπουργό που του περιγράφει μια άλλη χώρα; διερωτήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάνοντας λόγο για μία εικονική πραγματικότητα με τις 6000 οικογένειες που έχουν θρηνήσει έναν νεκρό που αυτοκτόνησε, τους 2.000.000 ανέργους, τους 3.000.000 ανασφάλιστους.

 

 

 

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που βρέθηκε για τέταρτη φορά στους χώρους της ελεύθερης ΕΡΤ, σε μία σταθερή πράξη αλληλεγγύης απέναντι στους εργαζόμενους, δήλωσε συγκινημένος για τη δύναμη όλων όσοι συμμετέχουν στο εγχείρημα της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ και κάλεσε τον ελληνικό λαό να αντλήσει δύναμη από αυτήν για να αντισταθεί.

Πρέπει ο ελληνικός λαός να πάρει παράδειγμα από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Εγώ δεν λέω “ απολυμένους”, “καταληψίες, ”Εγώ λέω εργαζόμενους. Δεν ισχύουν οι απολύσεις .Είναι παράνομες. Συγχαρητήρια για την επιμονή και τη δυναμη που έχετε να συνεχίσετε. Και αυτή τη δυναμη πρέπει να την πάρουμε όλοι μας για να μπορέσουμε να αντισταθούμε. Είναι πολύ εύκολο να κερδίσουμε και εσείς δείξατε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αμυνόμενοι για τη Δημοκρατία.Σε μια Δημοκρατία ειναι τεράστια η δύναμη να εφαρμόζεις το σύνταγμα και τους νόμους και εσεις το κάνετε. Και όχι απλώς είμαι εδώ. Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε εδώ για πάντα μαζί σας. Και θα αντισταθούμε.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09/05/2014 - 12:37